baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 zdarec pane,jde to-klasickej víkend Akorát včera už na mě slečna byla trochu naprdlá,bo jsem ji slíbil výlet a nějak to nevyšlo ja nevim, ze vsechny zensky by porad jezdily na vylety :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jeho nebo slečnu? jeho to je jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 zdarec pane,jde to-klasickej víkend Akorát včera už na mě slečna byla trochu naprdlá,bo jsem ji slíbil výlet a nějak to nevyšlo tak to nebyla nadsena ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ja nevim, ze vsechny zensky by porad jezdily na vylety :-) Hrozný co.Navíc počasí nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak to nebyla nadsena ne? už ji to přešlo,takže dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hrozný co.Navíc počasí nic moc jj v tomhle pocasi je to spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 už ji to přešlo,takže dobrý tak to nebylo tak hrozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 dobra budeme te hlidat ok,večer mě přivážete a pustíte až ráno.No a rovnou na kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ja nevim, ze vsechny zensky by porad jezdily na vylety :-) ty umis cist myslenky koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak to nebylo tak hrozny no občas má svatou trpělivost.Ale nejlepší byl kamarád,slíbil přítelkyni že ji vyzvedne v 16 hod v práci,no a ona ho vzbudila v 17:30 když přišla domů.Takže celej včerejšek žehlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak vas asi pro dnesek opustim.... mozek uz chrape... oci skoro zavreny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak vas asi pro dnesek opustim.... mozek uz chrape... oci skoro zavreny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak vas asi pro dnesek opustim.... mozek uz chrape... oci skoro zavreny.... tak se měj,dobrou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak vas asi pro dnesek opustim.... mozek uz chrape... oci skoro zavreny.... a oči viděj už dvakrát,viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hlásím příchod a odchod snad taky, knížka voláááááááááá jenže tu je dobrá společnost, sakraaaaaaaaa, den kdy jsem semhle vstoupil mě proklel ale nelituju toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to je času co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ok,večer mě přivážete a pustíte až ráno.No a rovnou na kolo tak nejak bych to videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hlásím příchod a odchod snad taky, knížka voláááááááááá jenže tu je dobrá společnost, sakraaaaaaaaa, den kdy jsem semhle vstoupil mě proklel ale nelituju toho tezko se to tu opousti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to je času co? občas je to fakt trašnej žrout času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 občas je to fakt trašnej žrout času to je skoro porad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak nejak bych to videl kolik jede vůbec lidí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to je skoro porad :-) a to si vem ty střelce,co za den udělaj pár stovek příspěvků.To už je kotel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 kolik jede vůbec lidí? 7 urcite a mozna 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.