cerrtinka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 trochu jsem makal a taky jsem dost cestoval po stavbách tak ještě že ne za ženskejma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 o jaký zábavě mluvíš? Třeba někam do knajpy, do kina nebo tak nějak !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 tak ještě že ne za ženskejma tak to opravdu nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 valim dom zdarec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 čus, a pomalu, ať nejsi vejpůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 čučite na fotbal ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 jojo vcelku se mi to líbí...na to že hrajou poprvý spolu...Strakovi fandím, bohužel asi dál trénovat nebude...Hašek tam vezme Jarolíma... Konečně je Straka trenér co vzal tolik mladých a nových tváří...jinak by tam snad hrála pořád ta stará garda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 tak jsou všichni koukám fuč...asi koukají na fotbal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 celkem to byl dobrej fotbal .šance byli pěkny ale nomohly strefit branku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 tak jsou všichni koukám fuč...asi koukají na fotbal... Tak to já koukal se zavřenýma očima v posteli a bylo mě celkem fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Zdar a silu.Bylze: jsi tu? Potřebuju vědět jestli počítaš s datumem 11.7 v H.H? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Hello... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Nespíš, já se vrátil z voleb v rámci úspor nemám noční tak jsem doma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 čaukyyy.konečně tu nekdo je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ešte nie, ale chystám sa.....tak vedel som, že si bol na voľbách ...počul si o včerajšom prepade banky na Nám. republiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ne neslyšel, televizi jsem neviděl, nestíhám pořád jsem tady :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 typek prišiel odniesol si 150 000 potom ich prehral v kasine na Vaclavaku...ostrihal sa a isiel sa udať na druhy den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 tak to je nováckej borec nakonec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 to je ten vul co měl na sobě oblečeni jak kdyby byl na plaži ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 to je ten vul co měl na sobě oblečeni jak kdyby byl na plaži ?? jj to je on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ten byl dobrej ,hlavně to oblečeni nemělo chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ale bol to neskutočný amatér vyzerá to, že aj chcel ísť do basy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 To je divný do basy se chodí na zimu, hlavně bezďáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ten asi neznáša leto čo iné na to povedať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.