cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 zdarek pani ... teda slecno ahoj Michale..tak jak to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Brý ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ahoj Michale..tak jak to jde? spal bych a mam hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Brý ránko zdarec! jak si dopadl na degustaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 zdarec!jak si dopadl na degustaci? Nejak se to zvrhlo.Vyrazil jsem pak na koleje do klubu a nevzbudil se doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dobre poledne... V Ceskem Krumlove mozno zaridit degustaci velice kvalitnich vin, pokud by si k nam chtel nekdo udelat vylet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nejak se to zvrhlo.Vyrazil jsem pak na koleje do klubu a nevzbudil se doma jj to se stava - ja treba myslel ze si tam dam vcera jen 1 -2 pivka a skoncilo to 2x whisky, 2x cuba libre, 2x nejakej mooooc dobrej rumicek asi 5 piv..... ale vecer to byl luxusni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 letim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dobre poledne...V Ceskem Krumlove mozno zaridit degustaci velice kvalitnich vin, pokud by si k nam chtel nekdo udelat vylet A dom mě poveze kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dadacek: se u nas snad vyspis, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 houmik: ale tos nenabídl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dadacek: tak to je snad jasny, ne hehe, kouknu z okna a vali se sem nejaky cerno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Spidi: já tě zdravím v tomto týdnu jako bych rád dal pivko, ale můj krk by asi odporoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tady černo není, je takové to šedomodrobílo optimální zataženo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ahoj kamarádi... no čáááu,to je dost že se taky ukážeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Spidi: já tě zdravím v tomto týdnu jako bych rád dal pivko, ale můj krk by asi odporoval Ahoj Dady, půjdeme příští týden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no čáááu,to je dost že se taky ukážeš Ahoj kočko, to víš, Autosalon mi dal zabrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ahoj Dady, půjdeme příští týden... Může být a doufám, že bude o něco líp, chtěl bych si dát intenzivní trénink Jenom si musím rozvrhnout kdy a s kým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já mám po včerejšku potrénováno až až... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já mám po včerejšku potrénováno až až... No jo, středa ale já už sem si zvykl lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já mám po včerejšku potrénováno až až... zdarek pane! dobre ty! taky me kamoska nesetrila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No jo, středa ale já už sem si zvykl lol No to bylo mimo plán, dostali jsme od sponzora padesátku Gambrinusu 11° jako milou pozornost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) zdarek pane!dobre ty! taky me kamoska nesetrila Ahoj O.v.i. Jj, po včerejšku dobře já... ! A holky s náma kupodivu pily taky a pak se děly hrozný věci... Editováno: 11. Červen 2009, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ahoj O.v.i. Jj, po včerejšku dobře já... ! A holky s náma kupodivu pily taky a pak se děly hrozný věci... kraaaasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.