x.luky Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 dobry večer . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Dobrej večír ve spolek nám co dneska nikam nešli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 to sem třeba já ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) Ja taky ne... pristi tyden me ceka uz posledni zkouseni a pak tradaaaaa tak radsi nikam nejdu, abych nemel spatny svedomi Ted byl u nas krasnej ohnostroj, asi kvuli otacku Editováno: 12. Červen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 To já přišel z hokny a zítra na noc tak tu budu asi dýl abych se dospal přes den a vydržel zítra přes noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak já mám ted reláxek..muzika do oušek,doma už to spí,,pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Vypni muziku a koukej na Primě na Torque: Ohnivá kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Vypni muziku a koukej na Primě na Torque: Ohnivá kola to už sem viděla ale tak dobrá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já taky ale dá se to i víckrát - aspoň u mě !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 dobry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Neříkej že už jsi doma z pátečního tahu ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 dobry vecer nazdárek jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 to bylo na me Hrabe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Neříkej že už jsi doma z pátečního tahu ?!? nebo se teprve chystá a přišel se rozloučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 nazdárek jirko taky preji hezky vecer :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 taky preji hezky vecer :-) tak co mám pravdu?že se na akci teprve chystáš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak co mám pravdu?že se na akci teprve chystáš?? nene, uz jsem prisel zpet z male akce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 to bylo na me Hrabe?? Jj. Divná to na Tebe páteční doba !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 nene, uz jsem prisel zpet z male akce :-) Asi hodně malá když už jsi doma - ale pokud to stálo zato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zdar chlapi.... a kočko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jj. Divná to na Tebe páteční doba !!! to byla "rodinna" vecere, tak ze nic velkeho a po tom dnesnim vylete na kole toho mam dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zdar chlapi.... a kočko. no Rosti..my na sebe máme nějaký štěstí..to bude osud ..ne ,sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 to byla "rodinna" vecere, tak ze nic velkeho a po tom dnesnim vylete na kole toho mam dost písmenka se ti nepletou,tak je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zdar chlapi.... a kočko. ahoj Rosto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 písmenka se ti nepletou,tak je to dobrý no tak tolik toho piti vazne nebylo, ale jidlo nechci tak tyden videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.