baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 to věřím,počásko vyšlo,co jj pocasi bylo celkem dobry a sobota uplne super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 co chce? ?Nebo že to nedostala? to prvni je celkem bezny a toho druhyho bych se mozna malinko bal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 krásný fotky,musela to být paráda jj jako kazdy rok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 to prvni je celkem bezny a toho druhyho bych se mozna malinko bal Pro mě noční můra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 No, panove psala, ze je opalena jak cokolada a ze se na ni mam prijet podivat, az budu mit cas az nekde najdu fotky, tak je sem hodim, nejkrasnejsi holka ze vsech, co jsem kdy mel zelenooka kudrnata blondynecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Pro mě noční můra no to me povidej ty voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 No, panove psala, ze je opalena jak cokolada a ze se na ni mam prijet podivat, az budu mit cas az nekde najdu fotky, tak je sem hodim, nejkrasnejsi holka ze vsech, co jsem kdy mel zelenooka kudrnata blondynecka to klidne muzes radi se podivame, ale to ze je nejhezci kterou jsi mel bohuzel vubec nic neznamena, to vim moc dobre a jsem moooc rad, ze jsem uz od sebe ale ten prubeh po rozchodu byl dosti podobny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Neznamena musim pohledat nejaky fotky na nejakym profilu na netu, ja vsechno smazal a navic mam od ty doby jinej pc, na starym odesel disk Jo, tohle je 2 roky po rozchodu ale jak se ma clovek branit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ahoj všem, poslední dobou mám hodně zařizování, zdravím a hlásím, že jsem naživu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Zdarec všichni Čau Jardo. Tak jsem tam nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Neznamena musim pohledat nejaky fotky na nejakym profilu na netu, ja vsechno smazal a navic mam od ty doby jinej pc, na starym odesel disk Jo, tohle je 2 roky po rozchodu ale jak se ma clovek branit to je sranda, ja to mel fakt na prvni pohled hodne podobny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ahoj všem, poslední dobou mám hodně zařizování, zdravím a hlásím, že jsem naživu tak to jsme moc radi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Zdarec všichni Čau Jardo. Tak jsem tam nebyl. no já nakonec slezl ze střechy až v pět odpolko, ale není všem dnům konec, i když poslední dobou mám hodně málo času, ale zase hodně práce se rovná pěkný fakturaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 tak to jsme moc radi čus, tak ty tu jsi taky pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 no já nakonec slezl ze střechy až v pět odpolko, ale není všem dnům konec, i když poslední dobou mám hodně málo času, ale zase hodně práce se rovná pěkný fakturaci Takže si to dodělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Takže si to dodělal? jj, mám to komplet, rodiče mohou sedět pod plně zastřešenou pergolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 čus, tak ty tu jsi taky pořád jooo uz to neni co to bejvavalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 no může být hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 no může být hůř tak to v kazdym pripade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 jardo ahojky,vidím tě tu tak tě jdu pozdravit,dlouho sem tě neviděla,ani na ajsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 jj, mám to komplet, rodiče mohou sedět pod plně zastřešenou pergolou Tak to je super. Si šikovnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 no jo no, už jdu taky chrnět, ráno vyrážím do Říše na exkurzi do BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Tak to je super. Si šikovnej. prý ne šikovnej , ale umíněnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 jooo taky pujdu asi chrapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 tak dobrou noc pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.