Rosťa19 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 nee,dneska jsem tady nebyl Jasně. Chtěl jsem ti cinknout ale doufl jsem že tady budeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak jsem se prisel zase na chvilku podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 je tu ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ahojda někdo jo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 bry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Koukám že už spíš dobrou půlnoc než večír hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 bré ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak panove, dnes snad naposledy odjizdim na misto, kde jsem prokrajel 7 let sveho zivota. Doufam, ze tam tomu dam ve stredu SBOHEM a konecne uzavru tuhle kapitolu. Drzte mi prosim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ZDarec panackove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak panove, dnes snad naposledy odjizdim na misto, kde jsem prokrajel 7 let sveho zivota. Doufam, ze tam tomu dam ve stredu SBOHEM a konecne uzavru tuhle kapitolu. Drzte mi prosim palce to das! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) Držím palec, já zase jedu se starou k zubaři, min. týden jí vytrhli 8čku a nějak je něco špatně, už jsme tam byli 2x a furt špatně Editováno: 16. Červen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Držím palec, já zase jedu se starou k zubaři, min. týden jí vytrhli 8čku a nějak je něco špatně, už jsme tam byli 2x a furt špatně nene zuby ne... to je v prdeli porad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 dobrý den.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Držím palec, já zase jedu se starou k zubaři, min. týden jí vytrhli 8čku a nějak je něco špatně, už jsme tam byli 2x a furt špatně a jéje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 bré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 No a z Jihlavy do Brna by jsme mohli frčet na mašině... Já cu takyyyyyyyyyy tedka by byl podobný zážitek asi potřeba na odreagovačku.. Jinak hoj PS: a horší než těhotenství bývalé je magistrátní úředník.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 dobré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak z prvni varky ustnich maturit dneska propadli 4 lidi.... hehe, zacinam z toho mit poradnej strach Docela dost ostrý.. já byl jedinej snad na celý škole.. za kdo ví kolik let.. u nás se spíš nepostupovalo do dalších ročníků jak vyhazovalo od matury.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Dobrý všem Náhodou někdo známýho (výše postavenýho) na MMB (Magistrát města Brna) nemáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Dobrý všem Náhodou někdo známýho (výše postavenýho) na MMB (Magistrát města Brna) nemáte? nene, to je do nás daleko. Kdyby jsi chtěl MMMB (magistrát města Mladá Boleslav) tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Dobrý všem Náhodou někdo známýho (výše postavenýho) na MMB (Magistrát města Brna) nemáte? Zdar Dady, JUDr. Pavel Kobylka, ale nevím, jestli tam ještě je... Nešel bys ve čtvrtek na terasu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 nene, to je do nás daleko. Kdyby jsi chtěl MMMB (magistrát města Mladá Boleslav) tak jo Díky, ale malinko z ruky to nevím, to by asi neprošlo, leda že by mi sem poslali nějakýho hodnýho úředníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zdar Dady, JUDr. Pavel Kobylka, ale nevím, jestli tam ještě je...Nešel bys ve čtvrtek na terasu ? Ted nevím jestli to není ten vedoucí o kom mluvil .. ? páč to by byla špica Šel, pokud nebude pršet sice krk furt bolí, ale to počká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.