Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) Člověčě já na ty mladý nějak nejsem No já se bojím spíš toho že ony na mě taky asi né. Ale třeba tam pojedu s Alkou a mám to vyřešený Editováno: 16. Červen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 No já se bojím spíš toho že ony na mě taky asi né. Ale třeba tam pojedu s Alkou a mám to vyřešený vždycky se něco pořeší,tak na co tahat dříví do lesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 To je pravda - uvidíme co bude do tý doby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak já mažu,už mi to tam točej.Mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj a dobrou zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 bry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj navečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj navečer taky zdravim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ahojda pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tady se někomu taky nechce spát. Jirkové si vyměnili místa v life hospodě a já se vidím jak ráno budu vstávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Čus bus. Jen na chvilku. Sice není středa ale něco mám na práci :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tady se někomu taky nechce spát. Jirkové si vyměnili místa v life hospodě a já se vidím jak ráno budu vstávat normalne pravou nohou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Čus bus. Jen na chvilku. Sice není středa ale něco mám na práci :smich: ahoj rostíku..no teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 normalne pravou nohou :-) a s úsměvem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a s úsměvem presne tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 normalne pravou nohou :-) Tak na to zapomeň že ráno, když budu mimo, tak budu přemýšlet která je pravá a která je levá noha . Která spadne dřív, ta pude No nic, mizím do pelechu tak ahoj, dobrou a zítra večer čaute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a s úsměvem Ráno to nikdy není a nemůže být s úsměvem !!! Ovšem pokud je to ráno někdy kolem 15.hodiny tak to je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak ja se snad taky pujdu natahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Brou všem, ale stejně všici už spí, takže dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Já ještě nee,právě jsem se vrátil z nálevny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Já ještě nee,právě jsem se vrátil z nálevny a chutnalo jiříku,chutnalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a chutnalo jiříku,chutnalo?? moc chutnalo,moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čerti jdi už taky spáááát jirka: tak jak chutnalo, to je fajn a jak nejseš moc slitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ahojda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.