Červen 21, 200916 r Něco takového se tam pořád nosilo takže asi nic zas až tak neobvyklého, že . A mizung se Ti teda povedl Právě.. chtěl jsem se tomu vyhnout, alkohol mě ted nebaví.. Povedl, děkuji To víš, všechny hrady a zámky mají přece únikové cesty lol Pro dnešek dobrou
Červen 21, 200916 r Autor Ahoj Jirko a zároveň i dobrou Zítra mám celkem náročno tak mizím zavčas a večer jsem tu - snad !!!
Červen 21, 200916 r Tak jsem doma, dal jsem jedno za Oviho, jedno za Bauráka a dvě za mě a co za mě ,co??
Červen 22, 200916 r O něm jsme se dneska bavili s Alkou že nebýt Romče tak to mohlo být i celkem zajímavý co by bylo dál Nebylo to Romčou, ona chtěla jet domů hnedka okolo osmé. Pak jsme se domluvili na 23:00 a odjížděli jsme v 0:30 K Rooooománkovi se moooc těším, tam budu mít svůj stan, postýlku => to bude jiná
Červen 22, 200916 r Tak jsem doma, dal jsem jedno za Oviho, jedno za Bauráka a dvě za mě ja to rikal, ze se nalejes
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.