Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Koukám že se už všichni hospodáři probrali po silvestru a přežili ten začátek roku lol Jak se říká - ti nejlepší nakonec !!! :kol-47:

I co Tě nemá, já teprve dnes přijel z hor... ;)

Vloženo

Zdar pratele a kamaradi..I ja Vas zdravim v novem roce..Sice az ted,ale prece.. :D :D

A taky Vam preju jen to nej nej nej!!

A mate to tu pekny....Nova hezka utulna hospudka.. -_- -_-:D

Vloženo (editace)

Mari - hlavne ,že sekyrka byla radne ostra :) co mas za topeni doma?

HF - no,ja myslim,ze poradne mrazy jeste prijdou ,konecna to urcite nebude... ale bacha pac porad hlasi ,ze se ten led prolomuje .

Zitra jdem zahrat hokej tak doufam,ze si u toho i nezaplavu...

Baui- Cos delal ?

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
nedelal jsem nic ale nezvykly pohyb a docela velka zima, snad to zitra rano bude lepsi

jsem si prave myslel jestli ti to nepodjelo nebo tak ... ale to je jasny no .Tedko treba odpocivat ,vsak to znas ...

Vloženo
Tak z těch mrazů mám celkem strach - ještě nechci kupovat novou baterku do autí ;)

U našich na "požární nádrži" to prolomení už doufám nehrozí a kdyby tak je tak jenom 1,5 m vody. Ale taková koupel kdyby jenom v -5°C nic moc

:) no me jednou akorat noha propadla a bylo to celkem napytel ,noha zmrzla mel jsem co delat abych dosel dom ...

Na nadrzi to bude urcite vpohode,vsecko stejnonerne :) Jednoduse kdyz jezdis nesmi se nad zadnym propadem premyslet :))

Vloženo

Na prehradu bych se asi nehecl no ...ale tjn,zmznout a pak se nechavat rozmrazvovat :D ... jak ve filmu Věčně mladý...

Az mi ted probehl mraz po zadech ...

Ale tesim se az zas svou hul opřu o kotouček :D .

Vloženo
Mari - hlavne ,že sekyrka byla radne ostra :) co mas za topeni doma?

mame plyn ,ale pritapime si krbovyma kamnickama.

Kamos obcas doveze palety,tak to topeni je jen za praci,co s tim je,kdyz se to reze ;)

Kdysi za mych mladych let,byla Terlicka zmarzunta radne a uplne v poho se bruslilo.Ale to byvaly kdysi zimy :D

Vloženo
No právě že né a ani by mě to nenapadlo... lollollol

Já akorát tak na parníček... ;)

Tak parníček letos musíme doladit s pentadiusem - už bych se na něj taky konečně měl jednou vypravit :)

maros - letošní zima se zatím jeví podle předpovědí poněkud tuhá, tak bys možná i měl šanci lol

Vloženo (editace)

Mari - Jasne,jo takovy kamnicka to by se me taky libilo ... :)

Jo kdysi byly zimy uplne o necem jinem a poradne zamrzlou vodni plochu uz jsem dlouho nevidel .,,

Editováno: , autor: Jeronymo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...