Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobrej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 )--> QUOTE( @ 3.6.2009, 21:49 ) <{POST_SNAPBACK}> Hezký avatárek Jsi mě tam nepoznala Kačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Třebas jo dnes to byla pátá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jinak ahoj Romane...jak žiješ chlapáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj DJ! Ted trošku marodím ale jinak vše v normě.Jsem strašně línej...a nevím co s tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to chce asi nějaký pořádný postelový sport a hned budeš čilejší Ale už by mohlo být léto a ne tyhle dubnový změny počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Já vím co by to chtělo...ale nechci dělat nikomu sponsora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak povídej Ožrat se jak prase?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Taky možnost... Co Ty? Pořád hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jojo každý pátek a sobotu...a občas bych se potřeboval rozkrájet..třeba jako tuhle sobotu..už jsem mohl hrát na 4 akcích, ale jsem jen jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kde budeš? Mohl bys to sem občas napsat at víme kde Tě mužeme navštívit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 3.6.2009, 21:49 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Hezký avatárek Jsi mě tam nepoznala Kačí? kde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj Andilku...pěkně to tady zanedbáváš vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 )--> QUOTE( @ 3.6.2009, 22:27 ) <{POST_SNAPBACK}> kde?? No v tom avataru přeci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kde budeš? Mohl bys to sem občas napsat at víme kde Tě mužeme navštívit. čoveče hraju všude možně ale ty to máš asi nejblíž do Brandýsa nad Labem..tam hraju 13. jinak jsem teď v poslední době hodně v Kadani. časem si snad konečně udělám vlastní web a tam pak bude program... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No nic já to balím. Jdu hodit sprchu a pak mrknout chvíli na telku....tak se mějte a zas někdy čabas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 dobry vecer :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 čoveče hraju všude možně ale ty to máš asi nejblíž do Brandýsa nad Labem..tam hraju 13. jinak jsem teď v poslední době hodně v Kadani. časem si snad konečně udělám vlastní web a tam pak bude program... Tak to mám 12 kiláků Bylzde. To je kousíček a občas tam jezdím do banky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bre ranko mladeznici ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 bre pracovni ctvrtecni rano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Brý ránko všem. MichalF: Čau dědku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bre ranko mladeznici ! nazdar sokoliku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ahoj Rosto a Ovi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 nazdar sokoliku :-) Sam si ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.