Červen 3, 200916 r )--> QUOTE( @ 3.6.2009, 21:49 ) <{POST_SNAPBACK}> Hezký avatárek Jsi mě tam nepoznala Kačí?
Červen 3, 200916 r Ahoj DJ! Ted trošku marodím ale jinak vše v normě.Jsem strašně línej...a nevím co s tim...
Červen 3, 200916 r to chce asi nějaký pořádný postelový sport a hned budeš čilejší Ale už by mohlo být léto a ne tyhle dubnový změny počasí...
Červen 3, 200916 r jojo každý pátek a sobotu...a občas bych se potřeboval rozkrájet..třeba jako tuhle sobotu..už jsem mohl hrát na 4 akcích, ale jsem jen jeden
Červen 3, 200916 r )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 3.6.2009, 21:49 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Hezký avatárek Jsi mě tam nepoznala Kačí? kde??
Červen 3, 200916 r Kde budeš? Mohl bys to sem občas napsat at víme kde Tě mužeme navštívit. čoveče hraju všude možně ale ty to máš asi nejblíž do Brandýsa nad Labem..tam hraju 13. jinak jsem teď v poslední době hodně v Kadani. časem si snad konečně udělám vlastní web a tam pak bude program...
Červen 3, 200916 r No nic já to balím. Jdu hodit sprchu a pak mrknout chvíli na telku....tak se mějte a zas někdy čabas
Červen 3, 200916 r čoveče hraju všude možně ale ty to máš asi nejblíž do Brandýsa nad Labem..tam hraju 13. jinak jsem teď v poslední době hodně v Kadani. časem si snad konečně udělám vlastní web a tam pak bude program... Tak to mám 12 kiláků Bylzde. To je kousíček a občas tam jezdím do banky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.