Červen 18, 200916 r kolik si jich denne davas?? Většinou dohromady i s obědem ale dneska jsem vstal nějak brzo, tak jsem si musel dát jogurt, ted jsem dojedl langoš a skusím se podívat ještě řekněme po rohlíku, páč sýr tam je určitě
Červen 18, 200916 r jirko: aby bylo, teda už bylo, ale jak dojdu na poštu, tak nevím co tě čeká na poště?Modrej pruh?
Červen 18, 200916 r ahoj ahoj pane, tak jak zitra?? no zítra to tam rozsvítíme, vo tom žádná. Dneska tam budu volat jak jsouna tom s místem
Červen 18, 200916 r tak to mas hezky rozplanovane?? Ale každej den je to jinak.. záleží dle hodiny probuzení ted přemejšlím jestli vařit a nebo vyrazit na jídlo..
Červen 18, 200916 r no zítra to tam rozsvítíme, vo tom žádná. Dneska tam budu volat jak jsouna tom s místem super super tesim se mooooc
Červen 18, 200916 r Ale každej den je to jinak.. záleží dle hodiny probuzení ted přemejšlím jestli vařit a nebo vyrazit na jídlo.. tak ja vstavam kazdy den stejne, tak je to kazdy den dost podobne
Červen 18, 200916 r Taky jsem na to zvědavej, možná dorazím ve třech cim vic, tim lip. Na kolikatou to vidis??
Červen 18, 200916 r cim vic, tim lip. Na kolikatou to vidis?? viděl bych to nějak na odpoledne, v klídku se ubytovat, zajít na véču, dát pár drinků.....co myslíš?
Červen 18, 200916 r viděl bych to nějak na odpoledne, v klídku se ubytovat, zajít na véču, dát pár drinků.....co myslíš? tak to ja nemam sanci, ja se tam dostanu az vecer.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.