Publikováno Leden 1, 200916 r Dobrý den, odešel mi originální vysokotónový reproduktor (ten co je ve vnitřním krytu vnějšího zrcátka) ve Škoda Octavia Combi (r.v.2001) . Kde ho koupit ? Nemáte náhodou někdo jeden navíc ? Ten špatný reproduktor jsem vytáhl a místo něj jsem dal reproduktor z druhé strany - a ten hraje. Ten špatný jsem zkusil dát na opačnou stranu a nehraje. Takže je to jasné, že se jedná o vadu reproduktoru. Na internetu jsem našel jen tyto reproduktory (viz. odkaz), respektive tento reproduktor (viz. odkaz), ale nevím jestli tam bude pasovat a jestli to je opravdu ten stejný. Díky za odpovědi.
Leden 1, 200916 r Autor Pasuje ved to tam mas aj napisane ze to je na OCTAVIU. Nedá se to sehnat někde v kamenném obchodě (jsem z Karviné). Přece jen se mi nechce dávat 150 kč jen za poštovné. Nevyjde to nakonec levněji vyměnit v servisu ?
Leden 1, 200916 r Tady máš seznam kamenných obchodů, kde bys to měl sehnat http://www.tvm-valmez.cz/cz/seznam-prodejcu/3/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.