Přejít na obsah

Zadná brzda

lars

Doporučené příspěvky

Dal som auto na zdvihák kôli divným zvukom zozadu auta. Zozadu sa mi ozývali divné vibrácie pri rychlosti cca 70 km/h. Njprv som myslel na ložisko. Lavé koleso sa dá pretočiť lahko a pravé velmi ťažko a ručka je dole. Pozrel som pod stredový tunel na ručnú brzdu a čuduj sa svete pravé lanko je o cca 10 mm akoby viac zatiahnuté ako lavé. Na stredovom nastavovacom šróbe plech na úchyt laniek stojí akosi nakrivo. U Felicie sa dali lanká nastavovať každé zvlášť ako u Fabie poviliť iba to pravé, pravé koleso mám podla tohto pribrzdené ručnou brzdou. Diki.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nebolo to lanko, ale nevracala sa páčka, ktorú to lanko ťahá, vyčistil a prestriekal som to WD-čkom a už je to lepšie , ale úplne sa to až nadoraz nevráti, ale je to lepšie ako to bolo. Malo by sa to vrátit až nadoraz po odbrzdení ručky? Díki.

Odkaz ke komentáři

Dal som auto na zdvihák kôli divným zvukom zozadu auta. Zozadu sa mi ozývali divné vibrácie pri rychlosti cca 70 km/h. Njprv som myslel na ložisko. Lavé koleso sa dá pretočiť lahko a pravé velmi ťažko a ručka je dole. Pozrel som pod stredový tunel na ručnú brzdu a čuduj sa svete pravé lanko je o cca 10 mm akoby viac zatiahnuté ako lavé. Na stredovom nastavovacom šróbe plech na úchyt laniek stojí akosi nakrivo. U Felicie sa dali lanká nastavovať každé zvlášť ako u Fabie poviliť iba to pravé, pravé koleso mám podla tohto pribrzdené ručnou brzdou. Diki.

Spíš to bude jen zamrzlé v lanovodu. Dej do tepla ,pokud se povolí tak je to ono.

Odkaz ke komentáři

Samostav to je tan kolíček s tou pružinou, ktorý je treba odblokovať pred rozobratím cez dieru po šróbe kolesa ?

V DP vyzerá rozobratie vcelku zložito, potrebujem vybrať tú časť kde je páka pre lanko ručnšj brzdy, aby som to rozchodil.

Bojím sa ale tých pružín, dájú sa v pohode dať naspeť aj bez špeci prípravkov ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...