pasat Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Kabel tam není - to se musí natáhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 dobrá práce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tech. dotaz: odkud bereš napětí? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Treba u stelovani podsviceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) Já zatím nikde - je to experiment zatím "na úrovni stolu" Dnes jsem osvěcoval ty prostřední ofuky a na rovinu řečeno : ještě že jsem začal těma krajníma = ty jsou procházkou Rozbrat ty prostřední je pěknej vopruz! Vše jde až na 4 spodní cvakačky ! Ale všechno jde a posilněn karamelkama (na neryv, abych to vzteky nerozbil) jsem to taky zvládl. A dále jen fotky: Nejdříve ze všeho : demontovat vrchní schránku (nefotil jsem postup, ale jen pro zpětnou montáž pozice pružinek = mně to dost pomohlo) Vycvaknou 4 vrchní úchyty Už vycvaknuto (koukám, že se fotka moc nepovedla...) Vycvaknout boční držáky A rozměry tišťáků s diodama Konečně rozebráno A detaily spodních = dost blbě přístupných cvakaček (jsou "ožvejkané od šroubováku) A pozor : vyskykuje tento aretační kolíček z kolečka kam se instalují LED !!! A hotovo : zpět to jde podstatně lépe :-) Teď jsem sehnal i zadní ofuk ze Superba, tak udělám i ten zadní a pak to vše půjde do auta Klidně se ptejte na co chcete, na co budu moct (a hlavně co budu vědět) tak odpovím Editace : DŮLEŽITÉ : Před započetím si to položte na nějakou měkou podložku (já použil látkové prostírání), protože jsou to "pohledové" = lakované plasty, které jsou DOST náchylné na poškrábání !!! Editováno: 18. leden 2009, autor: pasat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Takže jestli to chápu dobře, tak to jde. Stačí jen svítící element ze SUPa impleentovat do OKTY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 YES A i ten by se mohl vyrobit solo ... a ne kupovat ofuky ze Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Kam se to pak napojuje v autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Já to v autě ještě nemám, ale http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=984784 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Aha, jsem Ráno mi to jako nový příspěvek hodilo ten Tvůj, tak už jsem ani nekoukal na stránku před. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 tak jsem koukal ještě na ty tvoje fotky, kde máš ty kolečka rozebraný. Sice píšeš, že tam jde to podsvícení přehodit, že je tam vše připravené. To je OK. Vidím ale velký rozdíl v těch bílých plastech těch koleček. Sup má ty plasty takový lehce průhledný, přes které to osvětlení projde, ale v octávce jsou čistě bílý, 100% neprůhledný. Přes ně to svítit nemůže. Doufám, že jen blbě vidím a mýlím se. Snad si to už zkusil prosvítit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ano - je rozdíl v "zabarvení" plastu, ale svítí to skrz to. V pátek jsem to narychlo zkoušel=nefotil (zkoušel jsem to v zimě - garáži) a dnes večer to budu fotit... Mám půjčené napájení, tak to pořádně nafotím. Ahoj PASAT PS: Máš dobré oči ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tak jsem fotil a fotil (asi 10 pokusů...), ale mám jen foťák... no automat bez možnosti ručního nastavení, takže foto odpovídá kvalitě foťáku. Ale mohu všechny ujistit, že ofuky jsou opravdu viditelně prosvícené. Mám kolegu v práci - dost fotí a jeho foťák bezpochyb foto v noci zmákne, takže ho po montáži do auta (asi přes víkend) požádám a fotky sem dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj, tak uz mas nejaky fotky z auta? Uz ke mne putujou origo SMD ledky. Tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 E-e. Jsem ňákej chabrus = ležím... Příští víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ahoj, tak uz mas nejaky fotky z auta? Uz ke mne putujou origo SMD ledky. Tak uvidime. Tys koupil jenom ledky? Kde? To by mě zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Pěkná práce! A co takhle do fabie nechce to někdo zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Do Fabie to asi nedáš - tam jsou ty kolečka dost úzké... a tím pádem nebudou ani rozebiratelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Doli uz mas ty ledky ? Ja jsem koukal do Etky a tam je namalovana za tim ofukem zarovka s nejakym jakoby drzakem, da se objednat zvlast, je to v superbu i v passatu, ale vypada to uplne jinak nez to co je tady vyfoceny... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Kamarád mne to tam namontoval (já se trochu bál abych nebo nezničil) a přišlo zklamání! Svítí to přeci jen nižší intenzitou než ostatní prvky. Proti např. tlačítkům ovládání oken to svítí jen na cca. 50%. Takže to bude chtít diody s vyšší svítivostí než jsou použité v Superbu a nebo tam dat 4 diody a ne jen 2. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 to je 100% tím bílým plastem, nepropouští tolik světla jako ten prusvitný ze Supa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ondro, ledky mam. Ale tak ted nejak nevim jestli vubec neco zacit delat kdyz to nepropousti tolik svetla jak by melo. No a 4 ledky se tam asi nevejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A co je tohle za ledky? To jsou ty co jsou normalne treba v palubce? Jako urcite by sly koupit podobny, ktery maj vetsi svitivost... ale nekoukal ses do ty ETKY ? Ja sem bohuzel nemuzu dat fotku pac pocitac s etkou uz nemam, takze nevim ani cislo dilu, nicmene by mne zajimalo co to tam teda je... kdyz das vyhledat "ofukovac' myslim, v superbu nebo v starym passatu, je za nim nejaka zarovka vzdycky, prodavana samotatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.