Kajman Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 pasat: mě jsi taky motivoval, právě na tom dělám. Destičky taky doma vyrobené a zkouším variaci se 3 LEDkama, aby to víc svítilo pak dám nějaké fotečky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Passat...díky tobě se to rozjelo...svítí to méně,bo je tam normální bílý plast a ani proškrábnutí nepomůže větší svítivosti Kajman...nevím,jestli se ti to tam vleze...místo jsem tam měl max na dvě ledky,natož na tři ...leda mít oboustrannou desku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 panove zdravim,chtel jsem se zeptat,jestli ty kolecka na stelovani lamel mate origo,kdyz na to tak v aute koukam tak mi prijde ze ty rysky jsou tam namalovany... diky za odpoved.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 alentino..kolečka máme origo...rysky jsou vlastně součástí plastového výlisku,který je potažen gumou...zřejmě to nesvítí jako v Superbu,ale i tak je to dost vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Dekuji! ale nevim jestli si na to troufnu,demontaz kolečka vypada dost slozite,hlavne ty lamely a zase bych nerad neco ulamal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 porad si lamu hlavu nad tim,jak vytahnout kolecka z ofuku? vubec na to nemuzu prijit... dokaze nekdo poradit,popr nejaka fotka.. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 alentino...trochu síly i důvtipu se použít musí...všechno je zacvakané...ale třeba u bočních ofuků se mi podařilo vytáhnout střed toho kolečka pak to tam vrátit bez vytažení kolečka...kolečko se nemusí nutně vytahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 jj boční ofuky se dají rozebrat celkem snadno, nebo to jde i bez vytažení kolečka, jak píše Jirka. Ale střední, to je pakárna, bez rozebrání to nejde a k rozebrání je potřeba trošku "brutality"... ale zase ten plast je celkem festovní, nic jsem nezlomil. Postup je někde výše v tomto tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Diky za upozorneni,ja jsem si tech fotek vubec nevsiml... včera se mi to uz konecne podarilo rozdelat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolis Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Tak chlapi hotovo...fotí se to blbě,ale vidět to jde hezky a reguluje se to přes regulaci podsvícení Plošňáček jsem si vyrobil na koleně,takže netřeba kupovat kolečka ze Supa Ahoj, můžu se zeptat jaký si použil diody a taky jaký si tam nakonec dal odpor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 LEDky... http://www.gme.cz/cz/led-plcc2-white-1200-120-p960-071.html SMD odpor... http://www.gme.cz/cz/r1206-390r-1-p900-332.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leosp Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Diky Vam vsem.. uz mi to taky sviti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Zdravim.. tak tohle semi taky moc libi.. je tu nekdo kdo umi vyrobit jen ty desky s ledkama a odporem a chce si prividelat.. Radeji zaplatim polovinu jen za desky nez kupovat a schanet cely ofuky ze superba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 budu si je dělat pro sebe, tak ti je klidně udělám destička s dvouma ledkama , odporama, konektorem a kablíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 (editace) Já nevim chlapi, že se s tim tak serete Měl jsem supa a teď oktávku a nemohu říct, že by mi tohle tedy chybělo. Jestli na ty ofuky šáhnu dvakrát za rok, tak je to hodně a to ještě možná přes den Editováno: 3. Únor 2012, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 budu si je dělat pro sebe, tak ti je klidně udělám destička s dvouma ledkama , odporama, konektorem a kablíkem Jestli to pro tebe nebude problem tak to nema chybu.. beru vsemi deseti.. cena..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 (editace) Já nevim chlapi, že se s tim tak serete Měl jsem supa a teď oktávku a nemohu říct, že by mi tohle tedy chybělo. Jestli na ty ofuky šáhnu dvakrát za rok, tak je to hodně a to ještě možná přes den když my to chceme mít hezkýýýý ledky s odporem 15Kc, konektor 10Kc, plosnak necham vyleptat, s tim se na kolene delat nebudu, tak rekneme 15Kc, kus kabliku za 10Kc, suma sumarum 50Kc material na kus za kilco je to drahy? je. tak za 80? at nezeru, stejne sem tlustej Editováno: 12. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 (editace) Ok..takze to zakulatime,budes mi to muset poslat taky..takze 4ks i s kabelem + posta cca.. dam ti 500Kc..?? Editováno: 12. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 neni co resit! uz maluju plosnak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 (editace) Ok.. dej vedet az to bude komplet a dohodnem poslani penez.. Editováno: 12. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 taky bych měl o to zajem, až to budeš mít tak mě pošli echo na mail veverous@seznam.cz a domluvíme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 (editace) Tak takhle výsledek. 2x jednotlivě, jedna je dvojitá do středních ovladačů. K tomu 3x protikus konektoru s cca 1m kabelu, to by mělo stačit na protažení ze stran doprostřed a napojit asi ideálně na vypínač varovných blinkrů, tam je řízená ledka podsvitu. Může být? Radare tm01, pošli prosím SZ s adresou kam ti to pošlu, dík! Editováno: 9. Únor 2012, autor: Goose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 TAk já má taky zájem, co to teda vyjde??? i s poštou jsem z Brna?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 500 i s dobírkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 (editace) Tak jsem se dneska pustil do konecne montaze..Vcera jsem absolvoval demontaz ofuku a montaz diod.. byl to ted aukol,ale vysledek stoji za to.. Na fotce je videt ze to sviti lehce do zelena ale ve skutecnosti je to spise bile s opravdu lehkym nadechcem zelene,ale jelikoz oktavka ma jak bile i zelene podsviceni,sedi to jak pr..l na hrnec.. GOOSI dobra prace.. Editováno: 24. Únor 2012, autor: RAdar tm01 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.