vevca Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Pefecto, tak já teda taky jednu sadu beru, zabal a pošli prosím. Ted komnečně vidím jak to svítí, ale já bych chtěl spíš aby to svítilo do zelena, nebop tak nějak. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Goose: jaké LEDky jsi použil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) Pefecto, tak já teda taky jednu sadu beru, zabal a pošli prosím. Ted komnečně vidím jak to svítí, ale já bych chtěl spíš aby to svítilo do zelena, nebop tak nějak. Díky OK, jsou tam bílé LED. Stejně myslím že skrz ty bílý proužky moc barvy od barevný LEDky neprojde a ty bílý mají aspoň pořádnej svit aby to trochu prosvítily. Jsou tam ty co dával Jirka Zubek: http://www.gme.cz/cz...0-p960-071.html Editováno: 12. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GinBook Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Když už bych si to od Goose objednal, namontuje mi to někdo v okolí Brna? Ja nerad dělam něco v aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hesoss Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 chlapi je to super ale pořád moc nechápu kam to zapojíte když tam máte takové konektory.asi těžko je tam někde nachystaný protikus s napětím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 (editace) natiahnuť káble je to najmenej Editováno: 1. Březen 2012, autor: Gracho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Jasny, nejsou tam ani konektory na "original" podsviceni prehozene ze Supa, ani na tohle, je potreba si pripojit dva dratky, nic vic. Radar to dal na ovladac od varovnejch, ale nedoslo nam ze pak to bude pri spustenejch varrovnejch blikat, takze asi lepsi na podsviceni co jde na tlacitka dole nebo na svorkovnici u radia, to je nejbliz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 mne by napriklad vobec nevadilo ze to svieti trosku menej...ved to ma byt iba na orientaciu v tme nie? halvne prvky nech su osvetlene uplne ale taketo menej dolezite mozu svietit menej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 presne to isté si myslím aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hesoss Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 to Goose a nemohl by jsi sem dat nakres toho plosnaku nebo neakou detailni fotku.at vím jak to mám vyrobit.díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Ahoj, jasny, tady je strana a strana B, tam kde jsou ty maly plosky je nutne udelat si "prokov" z horni strany na spodni. side_a.pdf side_b.pdf Fotku hotoveho a osazeneho jsem sem daval o par prispevku zpatky. Je to sice nimracka, ale da se to zapajet, hlavne nekejchat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hesoss Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 tak plošnaky uz mam dokonce i v ofucich ale ted jsem trošku na rozpacích kde vzít štávu.kam napojit jak protáhnout přes palubovku atd. a nehřejou vám ty plošnáky mě jo,ne že by uplně topily ale teplejší jsou. jo a omlouvám se že otravuju takovýma pro mnohé z vás banalitama ale když já to nikdy nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš81 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 mohl bych taky poprosit o zaslání tiškáku z ledkama dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jijov12 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 taky bych si jednu sadu vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Jasny, pokud je zajem, poslete SZ kam to chcete poslat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubocko Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 zdravím,mne napadlo,či sa tam nedá použiť vysokosvietivá led bez plošaku(nie SMD),tak ,ako je to u podsvietenia kíučok.Seriaovo zapojiť odpor ,alebo reostat,ktorým sa nastaví presna svietivosť.Potom odmerať nastavený odpor reostatu(potenciometru) a dať tam na stalo odpor s nameranou hodnotou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 asi jo, ale co z toho? tohle je vyzkouseny a hlavne mas v tom kolecku udelanej drzak na plosnak aby to svitilo kam ma. Takhle tam budes nekam nejak lepit ledky? Resis vyreseny myslim. A ten plosnak se da vyrobit i doma pokud se ti to nechce kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubocko Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 ja som len myslel,že vysokosvietive diody kúpiš barzkde v elektroobchode, a keď ich spajkuješ seriovo nepotrebuješ plošak(SMD spolu nezospajkuješ bez plošaka)diody podržia spolu v tvare,ako ich ohneš.Taktiež svietivosť nastaviš reostatom na uroveň celého podsvietenia vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Ptáte se kam nejjednodušeji zapojit, tak zde je schéma zapojení konektoru výstražného trojůhelníku, je k němu nejlepší přístup, nevýhoda je že při spuštění varovných blinkrů tím pádem blikají i ofuky, ale dle mého to naopak vypadá dobře. Lze samozřejmě zapojit i na podsvětlení kontrolek a ovladačů nad popelníkem, pokud by někomu vadilo to blikání při výstražných, ale je to víc rozebírání a protahování. Nicméně, pokud budete zapojovat na zmíněný konektor varovných blinkrů, tak pozice 1 je zem (brown, tedy hnědá), na ten zapojit černý vodič od LEDek, pozice 3 je podsvícení tlačítka (barva gn/ro tedy zeleno/červená), na ten zapojit černý s červeným proužkem od LEDEk. Schéma zapojení dle ELSY, vlevo spínač E229: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Nějakej "pátek" jsem tu nebyl a VELIKÁ PARÁDA!!! Nějak takhle jsem to myslel, že to někdo vyrobí sólo bez nutnosti kupovat ofuky ze Superba I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Dobrý den ,ja bych také prosil o zaslaní podsvicení ofuků zda by to šlo:-) Jasny, muzu poslat, ale jak pise passat, posilejte to pres SZ (=Soukromá Zpráva) Ozvi se at se domluvime! Pro passata: diky za napad, pokud bys pro nekoho chtel, mas u mne jedny gratis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 12. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Díky za férovou nabídku , ale snažím se jen pomáhat a vylepšovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Jasny, jak rikam, kdybys chtel nekomu udelat radost Mimochodem, kdyby se někomu podařilo něco ulomit nebo ztratit to mikropérko z koleček ofuků (kdo montoval ví o čem mluvím), případně zlomit lamelu v ofuku apod. tak mám zbytky ze středových kastlíků z dob vývoje výklopné navi Tak jsou k dispozici za děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenan Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 (editace) Mám návod na osvětlení kolečka ofuku, který je vzadu ve středový konzoli pro spolucestující na zadních sedadlech (ať už to svítí všechno, když se to dělá). Na úvod jedno zjištění. Vzal jsem si tišťáky od Goose (díky moc za super prácičku). Pro tohle kolečko je ale moc velkej, takže bych doporučil udělat jej menší viz foto. Já jsem si ten držák trošku poupravil viz návod, abych to tam dostal.. Editováno: 21. Květen 2013, autor: kenan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 19. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 VÝÝÝBORNĚ TÝÝÝÝ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.