Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

po trech mrazivych dnech jsem to nakopnul(1.9tdi,81kw) za velkeho tarokovani,ale chytla mrska a pak jsem pri otevrene kapote a sundanym plastovym dekli pozoroval motor. Bezel v poho,ale obcas sebou skubnul jako by jeden valec nepalil a zas bezel dal pak zase atd,atd.Pak jsem to byl projet a zahrat a pak se to uz uklidnilo a cukani uz nebylo znatelne!! co myslite??Tryska? Tlaky na nekterem valci?? Prijdu na do na vagu?? Kdyz jsou problemy se startovanim za studena zjisti se na diagnostice co to je i kdyz nekam prijedu a bude motor horkej??nebo se to musi delat jen za studena hned poranu??Diky moc za Vase rady.

Vloženo
po trech mrazivych dnech jsem to nakopnul(1.9tdi,81kw) za velkeho tarokovani,ale chytla mrska a pak jsem pri otevrene kapote a sundanym plastovym dekli pozoroval motor. Bezel v poho,ale obcas sebou skubnul jako by jeden valec nepalil a zas bezel dal pak zase atd,atd.Pak jsem to byl projet a zahrat a pak se to uz uklidnilo a cukani uz nebylo znatelne!! co myslite??Tryska? Tlaky na nekterem valci?? Prijdu na do na vagu?? Kdyz jsou problemy se startovanim za studena zjisti se na diagnostice co to je i kdyz nekam prijedu a bude motor horkej??nebo se to musi delat jen za studena hned poranu??Diky moc za Vase rady.

Čauky, záleží taky co tam leješ za naftu. Možná ti trošku zamrzá.

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...