p2p Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Pres rucku to sice trochu ujede ale zadna slava.... Skus si vypnout ESP a to je pak mazec..... ESP GOOD :p : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 zapína sa ESP pri nejakej rýchlosti samočinne na octávii??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) Dle návodu k obsluze - "Systém pracuje při jakékoli rychlosti vozidla. ... ESP se automaticky zapíná při nastartování motoru a provádí vlastní kontrolu." ... Editováno: 6. leden 2009, autor: rorda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 To jo ale muzes ho odpojit tlacitkem... A to potom narez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 na zasněžené louce to jde hodit do smyku i s ESP... ale jinak ESP funguje fantasticky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 S ESP se mi to podarilo hodit do smyku jen s ruckou. A co vy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 na zasněženým asfaltu jsem zkoušel projet rychle pravohúhlou zatáčku... auto chtělo ustřelit, ale ESP mě koplo zase do roviny, funguej to fakt neskutečně... ale jak říkám, na zasněžené louce to hodí smyk i s ESP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ESP funguje hodne dobre,ale nezapomente,ze vse ma sve hranice....taky rad zkousim co si muzu dovolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) na zasněženým asfaltu jsem zkoušel projet rychle pravohúhlou zatáčku... auto chtělo ustřelit, ale ESP mě koplo zase do roviny, funguej to fakt neskutečně... ale jak říkám, na zasněžené louce to hodí smyk i s ESP... 4x4 taky dělá svoje ... ESP fyzikální zákony nepřekoná, ale to každý ví. Editováno: 7. leden 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 4x4a ESP musi byt super......no jo,ale jak zjistis,ze uz si na hranici moznosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Pánové tohle NENÍ debata o ESP!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ma pravdu to je debata o motoru 1,8 TSI s namontovanym ESP.... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak jsem jí oddělil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 :palec2: Cenzura.... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ale jdi Ty, jen když pak někdo hledá něco k motoru 1.8 TSI, tak se dočte jak někdo smyk udělat neumí a někdo na trávě ano, přijde Ti to normální? Mě ne, proto jsem to oddělil, kdybych cenzuroval, už jsi to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) tak ono je dobrý si to v autě vyzkoušet, abys pak věděl, jak se to chová a to auto se naučil ovládat... tuhle jsem chtěl dostat auto do smyku na zasněženém plácku se zapnutým ESP a úplně bylo cítit, jak se mi doslova zabrzdilo levé zadní kolo... a autem to doslova hodí zpátky do směru... velmi zábavné Editováno: 7. leden 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak to samozřejmě, každý rok na začátku zimy děláme "školu smyku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 nj, jenže ono trénovat něco na parkovišti je sice fajn, ale realita na úzký silnici je pak uplně jiná. hlavně já se znám a na parkoništi dycky akorát kravnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 To určitě, ale aspoň si zkusit tu reakci, potrénovat nějaký ten reflex, silnice moc na zkoušení není. Ale je pravda, že blbnout se tam dá statečně:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ja si to velice rad zkousim na parkovist s tim ze si zkousim s autem delat veci podle toho co s nim chci udelat a abych vedel jak se to auto chova a co mam delat je kdyz to nahodou ujede. Ale s tim ESP je to fakt hodne dobre. Ovsem ve vyssich rychlostech uz ani ESP neni vsemocne, staci aby to vice ustrelilo na dalnici v plne rychlosti a motate se jak vitr v bedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 naprosto s tebou souhlasim,ze na dalnici pri plne rychlosti ti moc nepomuze Ja si to velice rad zkousim na parkovist s tim ze si zkousim s autem delat veci podle toho co s nim chci udelat a abych vedel jak se to auto chova a co mam delat je kdyz to nahodou ujede. Ale s tim ESP je to fakt hodne dobre. Ovsem ve vyssich rychlostech uz ani ESP neni vsemocne, staci aby to vice ustrelilo na dalnici v plne rychlosti a motate se jak vitr v bedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Na blbnuti mam letiste nebo parkoviste pod hritovem.. Pekna paralera ze jo.. neco skonim a hned mne odvezou o 100 m dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jako jedna věc je jistá... lepší si to zkusit na parkáči než sedět doma! výborná věc je rozjet se a pak si vymyslet fiktivní překážku a udělat vyhýbací manévr... mě teda Otesánek sedí jak přibitej ... super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ještě je třeba využít kužely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Za pár dní si pojedu do D pro nové Sorento model 2009 ( cena a výbava je přímo úžasná), které jsem nakonec zvolil místo OII 1,8 Tsi. Sorento má permanentní pohon a ESP a tak jsem zvěravej jak se bude chovat. Je to super Otesánek 2070 Kg težkej. Společnost mu bude dělat skvělá OI 1,8 T origo 116 Kw a zasloužilý 14ti letý naprosto spolehlivý Mondi kombi. Editováno: 9. leden 2009, autor: wolfspitz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.