Galaxy64 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ahoj, bud neumim hledat, nebo to tu neni, tak sorry. Potrebuju na kamosove O1 2000 AKL prizpusobit dalkove ovladani v klici. Normalne to zvladam pres RJ komfortu, ale v jeho aute se nemuzu vubec pripojit na RJ. Ostatni jednotky komunikuji. Dotaz tedy zni: Ma tohle auto vubec nejakou komfortku, kdyz ma dalkovy origo central, ale zadna okna nejsou v elektrice? Klicek je to takovy obyc. nesklopny s tlacitky otevrit zavrit. Pokud tam komfortka je, proc se na ni nemuzu pripojit ani po odpojeni, zapojeni baterie? Pokud tam komfortka neni, jak se to teda dela? Zamky ma zaslepene, jen pro uplnost. Klic normalne fungoval a situace nastala az po vymene baterky v DO. Ma jeste druhy funkcni klic, ale rad by aby fungovaly oba. Diky predem za jakekoli postrehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 35 centrálná zamykání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jj, Vasa nezklame, jsem to ale blbec, mohlo me to napadnout. Jak se kolega objevi s karou hnrd to zkusim. DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael99 Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 (editace) Ahoj, mám stejný problém, hledal jsem, jak to vyřešit, ale nedaří se mi....díky zaslepeným zámkům to standardní cestou nejde udělat. Odpověď 35 centrální zamykání jsem nepochopil...poradíte?Díky Editováno: 23. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 nespojuj se s komfortkou, ale s jednotkou centralniho zamikani na adrese 35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Ahoj, mám stejný problém, hledal jsem, jak to vyřešit, ale nedaří se mi....díky zaslepeným zámkům to standardní cestou nejde udělat. Odpověď 35 centrální zamykání jsem nepochopil...poradíte?Díky Aj zamok na kufri mas zaslepeny???? D.O. sa da nakodovat aj cez zamok na 5.dvere-kufor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael99 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ano, zaslepené jsou všechny zámky.....tedy včetně kufru....auto jsem už takhle koupil. Nejlepší by tedy asi bylo alespoň ten zámek v kufru zbavit záslepky, aby bylo možné klíče spárovat bez nutnosti navštívit servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 (editace) kuli sparovani nemusis do servisu, staci kdokoliv ve tvem okoli s kabelem Editováno: 24. Květen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Ano, zaslepené jsou všechny zámky.....tedy včetně kufru....auto jsem už takhle koupil. Nejlepší by tedy asi bylo alespoň ten zámek v kufru zbavit záslepky, aby bylo možné klíče spárovat bez nutnosti navštívit servis. Ziadnu zaslepku nemusis demontovat!!!! Ani na dverach a ani na kufri. Sparovat D.O. sa da aj cez ovladaci panel-tlacitka na vodicovych dverach. Nakodujem to za 1 minutu hoc kde na parkoviskua nemusim ist ani do Servisu a ani hladat niekoho s kablom KKL . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraS. Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Ziadnu zaslepku nemusis demontovat!!!! Ani na dverach a ani na kufri. Sparovat D.O. sa da aj cez ovladaci panel-tlacitka na vodicovych dverach. Nakodujem to za 1 minutu hoc kde na parkoviskua nemusim ist ani do Servisu a ani hladat niekoho s kablom KKL . a poradíš jak ? kabel kkl mi sice přišel včera domů ale na zaneřáděném notebooku dcery se mi nepodařilo rozchodit vag-com..nejsem novic..it mě živí..někde se buď něco pere s něčím a nebo je kabel vadný..dožeším..jestli je řešení bez kabelu tak bych chtěl vědět jaké..případně mi to přijď do prahy na žižkov ukázat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 (editace) JURAS: NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!! LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Navod som ti pisal vyssie ako nakodujes kluc-D.O. ked mas zaslepene vsetky zamky na aute!!! Prid do BRATISLAVY-SK a ukazem ti to kodovanie kluca. Editováno: 23. Červenec 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 nemohol by tu nekdo napsat navod na sparovani kliča když mam zaslepeny zamok?(mam zamek na 5dv.) dekuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 46(35) - 10 - 00 vymazat - 01 počet klíčů uložit - do 3 sec zmáčknout na každym zamknout. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraS. Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 46(35) - 10 - 00 vymazat - 01 počet klíčů uložit - do 3 sec zmáčknout na každym zamknout. radek Paráda díky...jen malý problém s mým vag-comem...ne a ne ho sehnat aby fungoval plně...radu raději cestou sz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaterix Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 Mohu se zeptat když je odkaz už nefunkční jak nakodovat klíč na do když nemám klíč od dveří? Mám na autě dva zámky klíč ne. Mám dvě dálky v jedné došla baterie, baterie nová nefunguje žádný návod. Ovládání zamykání u řidiče jde. Na dalkach je klíč od kastliku a od spinacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.