Peteri Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 neviete prosim co stym moze byt ? obcas mi spojkovy pedal po stlaceni ostane vysiet po pusteni tak v strede drahy cize nevrati sa spet...je potreba vymenit hlavny spojkovy valcek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peteri Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ziadny spojko majster ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Nevím...zkus zjistit kde to vázne... Třeba je "slabé" vratné pérko, divná stará kapalina, nebo opravdu přidřený váleček. Rozebrat - očíhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ještě bych zkusil promazat pedál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Menil si kvap. v spojke? Aké staré auto? Km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Chyba je v pracovnom valci na prevodovke. Ten plastovy klobučik sa vydere ktory sa opiera o vypinaciu vydlicu a ma velku volu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 A co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) A co s tím? neni to problem rozobrat..... nemusis davat dole prevodovku len tu cast s tym piestikom v hornej casti prevodovky. Editováno: 20. Únor 2009, autor: colins piestikom = pisetikom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 OK, to jsem rád. A tam pak něco nějak upravit, vyrobit, nebo koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) ozaj kvapalinu si menil? nemas to len zavzdusnene? Treba vyskusat rozobrat ci to je ono.... Editováno: 20. Únor 2009, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Kapalinu mi měnili teď na servisní prohlídce, ale je možný že to oflákli a udělali jen brzdy... Ale naštěstí to neblbne pořád, stalo se mi to zatím jen 2x... Když se to bude ještě někdy opakovat, tak to rozeberu. Díky za info ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.