Publikováno Leden 9, 200916 r neviete prosim co stym moze byt ? obcas mi spojkovy pedal po stlaceni ostane vysiet po pusteni tak v strede drahy cize nevrati sa spet...je potreba vymenit hlavny spojkovy valcek ?
Leden 12, 200916 r Nevím...zkus zjistit kde to vázne... Třeba je "slabé" vratné pérko, divná stará kapalina, nebo opravdu přidřený váleček. Rozebrat - očíhnout.
Leden 13, 200916 r Chyba je v pracovnom valci na prevodovke. Ten plastovy klobučik sa vydere ktory sa opiera o vypinaciu vydlicu a ma velku volu.
Únor 20, 200916 r A co s tím? neni to problem rozobrat..... nemusis davat dole prevodovku len tu cast s tym piestikom v hornej casti prevodovky. Upraveno Únor 20, 200916 r od colins piestikom = pisetikom
Únor 20, 200916 r ozaj kvapalinu si menil? nemas to len zavzdusnene? Treba vyskusat rozobrat ci to je ono.... Upraveno Únor 20, 200916 r od TiGeRZ
Únor 21, 200916 r Kapalinu mi měnili teď na servisní prohlídce, ale je možný že to oflákli a udělali jen brzdy... Ale naštěstí to neblbne pořád, stalo se mi to zatím jen 2x... Když se to bude ještě někdy opakovat, tak to rozeberu. Díky za info ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.