Publikováno Leden 9, 200916 r MAXIDOT ?? chyba? Zdravím dneska jsem si odvezl z autosalonu novou Octavii II 2.0Tdi Elegance plus Elegance packet II. a jen co jsem vyjel a prekrocil rychlost 30km/h mi naskakuje varovani prekroceni rychlosti = na benzince jsem restartoval na default maxidot a zkontroloval i zimni vyrovani rychlosti a je nastavene na 190km/h a stejne porad naskakuje varovani jakmile zastavim (rozjedu se a prekrocim 30km/h) moc me to stve jelikoz ve meste to obtezuje Xenony (na benzince jsem zjistil ze jsou symetricky zamlzene v dolni casti ) (v autosalonu pri prevzeti bylo vse OK teplota uvnitr 20° salonu a jamile jsem dojel po 50km k benzince vsim sem si ze jsou takto symetricky zamlzene)je to tim ze zmena teploty z autosalonu +20°; a venku bylo -15° muze toto zbusobit? Zajimave bylo jak to bylo symetricky jiz zamrzle uvnitr. Moc diky za radu. Octavia II elegance najeto 79km
Leden 9, 200916 r o překročení si přečti prvně návod k obsluze!!! U xenonů by se to stát nemělo.Bude-li to přetrvávat,reklamuj
Leden 9, 200916 r ty brdo najeto cca 79 km a o II zrala na generalku.... reklamuj a je to a nedej se ...
Leden 9, 200916 r Autor o překročení si přečti prvně návod k obsluze!!!U xenonů by se to stát nemělo.Bude-li to přetrvávat,reklamuj maxidot si mě uklidnil (ja sem nadšeně jel hned domu z autosalonu) jj nadšení :-) jako z prvního sexu :-) asi to tak bude, přečetl jsem si návod . Zítra vytáhnu miláška na projízdku a zkusim porýpat varování rychlosti. To by mě nenapadlo že to má dvojí varování )ZIMNÍ GUMY, a rychlost na město, tuto funkci okamžitě vypnu , je úplně k ničemu. xenony: no uvidime casem (snad to bylo jen tim obrovskym rozdilem teplot) a je to "syrove funglovka" (taky to pred predanim tlakovou hadici umývali) Upraveno Leden 9, 200916 r od Res5ekt
Leden 27, 200916 r Autor maxidot si mě uklidnil (ja sem nadšeně jel hned domu z autosalonu) jj nadšení :-) jako z prvního sexu :-) asi to tak bude, přečetl jsem si návod . Zítra vytáhnu miláška na projízdku a zkusim porýpat varování rychlosti. To by mě nenapadlo že to má dvojí varování )ZIMNÍ GUMY, a rychlost na město, tuto funkci okamžitě vypnu , je úplně k ničemu.xenony: no uvidime casem (snad to bylo jen tim obrovskym rozdilem teplot) a je to "syrove funglovka" (taky to pred predanim tlakovou hadici umývali) Mlžení pomalu ustupuje , v jednom světle skoro není a v druhém malinko :-) ...
Leden 27, 200916 r maxidot si mě uklidnil (ja sem nadšeně jel hned domu z autosalonu) jj nadšení :-) jako z prvního sexu :-) asi to tak bude, přečetl jsem si návod . Zítra vytáhnu miláška na projízdku a zkusim porýpat varování rychlosti. To by mě nenapadlo že to má dvojí varování )ZIMNÍ GUMY, a rychlost na město, tuto funkci okamžitě vypnu , je úplně k ničemu.xenony: no uvidime casem (snad to bylo jen tim obrovskym rozdilem teplot) a je to "syrove funglovka" (taky to pred predanim tlakovou hadici umývali) To varování není na město, to se dá nastavit na jakoukoliv rychlost, jen si někdo hrál s páčkou a nastavil to na palubáku - když budeš přecvakávat mezi jednotlivýma údajema na pal. PC, dojeď na rychlostí varování a dlouze podrž to spodní tlačítko na pravé páčce a vynuluje se to, myslím. A xena by se neměla mlžit ani po mytí WAPkou, tam je někde chyba.
Leden 27, 200916 r ale zamlžit se to přeci může? proč by nemohlo??? to s tím, že je to xenon snad nemá nic společného... jinak to nastavení rychlostního varování jsi popsal přesně... když to dlouze podržíš, tak to začne blikat a kolébkou nastavíš dvě čárky a je po varování! hh
Leden 28, 200916 r Tak tak, a je jedno jestli to jsou xena nebo obyč, ale vlhkost by se do nich dostávat neměla, neb to je začátek jejich konce.
Leden 29, 200916 r Světla teda rozhodně vodotěsná nejsou, mají větrací kanálky, které jsou zakončené gumovým kolénkem
Leden 29, 200916 r hh... já jsem si to myslel... když jsem měl ty lampy venku, tak jsem ty kolínka viděl! hihihi... prej vodotěsnýýýý!!!
Leden 30, 200916 r hh... já jsem si to myslel... když jsem měl ty lampy venku, tak jsem ty kolínka viděl! hihihi... prej vodotěsnýýýý!!! A žeš to nenapsal hned Pořád si myslím, že po mytí WAPkou by se rosit neměla.
Leden 30, 200916 r jj nejsou vodotěsný a když pak po roce užívání vytáhneš u passatu jednotku která je vespod světla tak zjistíš je je celá vyžraná a pak zjistíš že až odejde tak tě to bude stát NORMÁLNĚ 8500,- aspon že u OII to dali trošku víš.
Leden 30, 200916 r No můj passat má 3 roky a jednotky jak nové a to se mi jedno světlo rosilo.Rozdělal jsem ho,vysušil,oblepil znova Terosonem,krytky žárovek a xenonů jsem přetěsnil(na stávající těsnění jsem dal silikón) a zatím OK. Kamarádovi jsem taky na 3 roky starém Passatu měl před 3 mi dny výbojky,jedno světlo se mu taky rosilo a jednotky taky OK,bez známěk koroze na tišťáku a pod.Ale je fakt,že na Superbu jsem viděl jednotku co měla tiš´ták dost narušen
Leden 31, 200916 r no, větrací kanálky sice maj, ale jako přátelé, ruku na srdce, jak by se tímhle větracím kanálkem dostala dovnitř do světla vlhkost? meju auto už pátým rokem vysokotlakou wapkou a stojím si za svým, že lampy musí být vodotěsné. alespoň ty moje jsou, protože za ty léta se mi nezamlžily ani jednou. a že vlhkost vevnitř nemá vliv na životnost, to je zas jeden z alibismů škodovky, stejně jako se spotřebou oleje, která třeba u mě začíná být docela problemtická, protože každých 5tis km dolejvám 0,5l a to jezdím ted v zimě hodně volně...
Leden 31, 200916 r Ohledně té spotřeby oleje...řikal mi zrovna před nedavnem známej co má 1.9TDI-PD 77kw v Passatu(MR2007),že mu to žere tak olej,že ho prakticky mezi výměnami znova vymění...prý doleje za těch 30.000km minimálně 3L....a to to má rok a půl starý a najeto když jsem s nim naposledy mluvil měl něco přes 60.000km. Já co měl už měl několik OII z 1.9TDI-PD 77kw nebo i u starých Passatů 1.9TDI-PD 96kw,tak jsem nikdy nedolejval mezi výměnami více jak 1L(u Passatu s intervalem po 50.000km to bylo max.1,5L)..Vždy ten motor žral víc když byl novej a pak se to tak do 20.000km uklidnilo.....Vždy při výměně oleje tam šoupnu do kufru novou jednolitrovku a stačí jim to vždy do další výměny.
Leden 31, 200916 r no, větrací kanálky sice maj, ale jako přátelé, ruku na srdce, jak by se tímhle větracím kanálkem dostala dovnitř do světla vlhkost? meju auto už pátým rokem vysokotlakou wapkou a stojím si za svým, že lampy musí být vodotěsné. alespoň ty moje jsou, protože za ty léta se mi nezamlžily ani jednou. a že vlhkost vevnitř nemá vliv na životnost, to je zas jeden z alibismů škodovky, stejně jako se spotřebou oleje, která třeba u mě začíná být docela problemtická, protože každých 5tis km dolejvám 0,5l a to jezdím ted v zimě hodně volně... Vím jak to myslíš. Zepředu do nich nenateče, ale světla vodotěsná rozhodně nejsou.
Únor 2, 200916 r no, větrací kanálky sice maj, ale jako přátelé, ruku na srdce, jak by se tímhle větracím kanálkem dostala dovnitř do světla vlhkost? meju auto už pátým rokem vysokotlakou wapkou a stojím si za svým, že lampy musí být vodotěsné. alespoň ty moje jsou, protože za ty léta se mi nezamlžily ani jednou. a že vlhkost vevnitř nemá vliv na životnost, to je zas jeden z alibismů škodovky, stejně jako se spotřebou oleje, která třeba u mě začíná být docela problemtická, protože každých 5tis km dolejvám 0,5l a to jezdím ted v zimě hodně volně... Je zajímavé, že u sebe taky pozoruji zvýšenou spotřebu oleje, což mi v zimě přijde divné...ale jak říkáš, v návodu je že až 1l /1000 km je normál, takže jsou z obliga.. A se světlama jsme na tom stejně
Únor 2, 200916 r Tak nevím, čím to může být, ale u mého passáta (2007) jsem zatím za cca 7000tis km, co jsem s ním najezdil nedoléval ani kapku. A to jsem ho kupoval ojetého. Motor 2.0tdi, BMP, DPF. Není to náhodou stylem jízdy a zacházením?
Únor 3, 200916 r Je zajímavé, že u sebe taky pozoruji zvýšenou spotřebu oleje, což mi v zimě přijde divné...ale jak říkáš, v návodu je že až 1l /1000 km je normál, takže jsou z obliga..A se světlama jsme na tom stejně 1l na pouhych 1000km to je teda sileny, to sem ani nevedel..
Únor 3, 200916 r Omlouvám se, nějak jsem si to blbě vsugeroval, je tam 0,5 l/1000 km (jen v záběhu víc), takže to není tak drastické, ale i tak...
Únor 7, 200916 r To rosení - to bude stejně jen kondenzace díky rozdílu teplot vně a uvnitř světel - hlavně při mytí, kdy je voda studenější/teplejší než vzduch a díky tomu je teplota uvnitř a vně světla jiná, ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.