tomson1 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Chlapi kdo se vyznáte v legislativě,jak se umisťují zadní odrazky na osobní motorové vozidlo, myslím výška od země, vzdálenost od obrysu vozidla apod.Nemám je integrované ve skupinové svítilně. Důvod je svítilna z face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tu mas odkaz: http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3132 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tolik v ECE č.48.Jiné to je pro trojúhelníkovou,ale ta Tě asi nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 buď to dáš na face svetlo OII čo je asi kravina, alebo to daj na nárazník ako to dávajú automobilky resp. i OII FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 buď to dáš na face svetlo OII čo je asi kravina, alebo to daj na nárazník ako to dávajú automobilky resp. i OII FL Díky pánové, nárazník to jistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jj máš recht,nárazník bude dobrej Když jsem to před pár lety viděl na nárazníku poprvé,moc mi to nesedělo,postupem času jsem tomu přišel na chuť a teď si OII RS bez odrazek v nárazníku ani neumím představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 me to tam nesedi ja to mit tak to prelakuju na OI mam odrazky vzadu uz leta bily a zatim nic kazilo by mi to svetla dat tam neco cervenyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 A měj jsi někdy problém s pomahači a chrániči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Ne , s ochranci ani pomahači ne, ale co kdyby. mám tu nehotový návrh těch odrazek, co vy na to.? Editováno: 12. leden 2009, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Hmm,tam se mi to moc nezdá.Jí bych to viděl spíš na přechodu černé linie do lakované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 musím tě pochválit, je to fakt lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 miklov návrh sa mi zdá lepši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No hlavně v tom, že okraj odrazky nesmí být míń jak 400 mm od vnějšího okraje. U toho mého je to 440 mmm. I když ruku na srdce a kdo by to měřil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Mikl navrch je pohlednejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 PAUL - ja nikdy a to je vozim na aute asi 5 let navrh : mikl vede jedna nula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) jak dlouho máš to auto? 5 let jo???? Kecko Ty wole, já tě nebudu pořád držet na řetězu. Ty si hrozný kašpar Editováno: 13. leden 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ty odrazky by jsem jeste posunul vic ke kraji. Policajtu se bat nemusis jsou to paka... Vim o cem mluvim. Levou odrazku nad vyfuk a pravou zrcadlove.... Umi to nekdo nakreslit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Takhle je to dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 palo - dovolil bych si poznamenat ze octavie je moje druha a ty svetla sem mel i na te predchozi a dohromady opravdu pet let ty papriko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 to vitto - ty omeleto plněná brusinkama, to nejsou světla, to jsou odrazky, pokud neznáš rozdíl v těchto věcech, jak můžeš dělat šéfa takovému ohromnému združení, jako je OC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 co to meles ty jahodo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 prosím bez OT vy jelimani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Uz se perou ! Jinak Miklous je proste jinej hrac a takhle se mi to libi, akorat me tezce irituji prave ty plastovy doplnky ala naraznik ... takze do laku a pak je to (jak to ma treba RSka a nebo konecne na to prisli ve Skodovce a po faceliftu uz jsou narazniky jsou nice ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) Mě tyhlety nalepovací odrazky na autě vždy perfektně pobaví...jen tak dál hoši Editováno: 22. leden 2009, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.