Červen 12, 200916 r Aspon vidis ze nekecam...To jsou oni :-) Tady jeste prikladam videoklip, kterej "nazpival" "sef" tyhle bandy :-)
Červen 12, 200916 r Takovyho potkat u nas a jen bych zjistil, ze si hraje na nejakyho sefika ve meste, tak by dostal za nejblizsim rohem. No pekny profily tam maji, pomalu nikomu neni vic jak 23 a silnejsi auto nez 1.4 to taky nevidelo. Ale naslapnuto maji solidne
Červen 16, 200916 r Ty voe ten klip. Yeaaa ou Málem jsem se pochcal Fakto jo. Hustý gangsta Dávejte to video spíše takhle, tak se na to podívá více lidí. ACE je bůh yea name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
Červen 16, 200916 r Ten kolík tu svojí hudební kariéru bere vážně: http://www.icestyl.wz.cz/index.php Můžete so tam dokonce stáhnou celé album tohoto skvostu.
Červen 16, 200916 r Poslal jsem to kámošovi co je u PČR a jeho odpověď: "a takový když máš v cele tak se pomočej "
Červen 16, 200916 r To mi pripomina jeden "auto gang tuningkářů" co jsme jeste nedavno meli ve meste. Vsichni meli znacku na strane a rikali si originalne Znackonastranovci, myslim ze maj zalozenou i svoji stranku, kde planovali, jakou trasu o vikendu pojedou, jesi to vezmou pres obchvat nebo mestem a na jaky pumpe skocej na kafe... no prdel no :-) :-) :-) Ty jsi z Roudnice???
Červen 18, 200916 r Do Dobrine? Tam sem nebyl ani nepamatuju? Jak to tam vypada? A Benzinu si nepamatuju, ale kluci rikali ze uz jsem tam byl
Červen 18, 200916 r Koukam, kam se clovek nedostane, kdyz zacne mluvit o umisteni SPZtky :-) Svet je malej koukam...
Červenec 1, 200916 r ja len k téme toľko, na svojej oktavke mám na výrobcom určených miestach ale bez držiakov pekne na silikone nalepené SPZky a podľa mňa to uplne v pohode vyzerá a netreba to ani prehadzovať doprava-doľava...
Červenec 7, 200916 r takže v poslední době jsem měl 7 kontrol soudruhů a tomu 8mu se to nezdálo a byl nějaký chytrý tak jsem dostal 500 flastr a jsem chytrý, SPZ už je kde má být
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.