Publikováno Leden 11, 200916 r Cau, tak jak ted mrzne, tak mam docela problem se zamrzanim vsech dveri. Auto jde vpohode odemknout, ale dvere jsou takovy nejaky dost prilepeny a kdyz za to beru, tak mam vzdycky strach, abych neorval gumicky. Pred zimou jsem vsechny gumicky postrikal silikonovym sprejem, doufaje, ze to odradi vodu a tim padem to nebude zamrzat, ale nejak to nefunguje - dvere zamrzaj stejne. Dost me to stve. Dela vam to taky? Je na to nejaky lek? Diky
Leden 12, 200916 r Potřít gumové těsnění glycerínem. Prodává se na pumpách apod. je to taková trošku silnější tyčinka než pomáda na rty. Ahoj.
Leden 12, 200916 r Já jsem to u 105 kdysi mazal silikonovou vazelínou ředěnou silikonovým olejem. U Oktávky se mi to zatím nestalo, ale je to spíš tím, že s ní tolik nejezdím.
Leden 12, 200916 r Mám dobré zkušenosti s glycerínovým olejem, v každé lékárně ho koupíš za pár korun a opravdu to funguje
Leden 12, 200916 r Autor Tak nevim, co to teda mam za smejd - je tam napsany, ze je to silikon ve spreji, strikal jsem to uz dvakrat a zamrza... Zkusim asi jeste ten glycerin prip. indulonu...
Leden 14, 200916 r Tiez ich nicim nemazem- a myslim si ze striekat cokolvek na staru gumu, nema zmysel pokial ju nevysusite fenom, aby sa silikon dokazal v nej udrzat.
Leden 14, 200916 r také mažu silikonem, před i po zimě, ale když vyjedu z myčky, tak otřu okna a potom všechny těsnění papírovou utérkou a je klid, nikdy mi nepřimrzly
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.