mmerlin Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Cau, tak jak ted mrzne, tak mam docela problem se zamrzanim vsech dveri. Auto jde vpohode odemknout, ale dvere jsou takovy nejaky dost prilepeny a kdyz za to beru, tak mam vzdycky strach, abych neorval gumicky. Pred zimou jsem vsechny gumicky postrikal silikonovym sprejem, doufaje, ze to odradi vodu a tim padem to nebude zamrzat, ale nejak to nefunguje - dvere zamrzaj stejne. Dost me to stve. Dela vam to taky? Je na to nejaky lek? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 me vzdy na tu gumu fungovala indulona, zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Potřít gumové těsnění glycerínem. Prodává se na pumpách apod. je to taková trošku silnější tyčinka než pomáda na rty. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Silikonovy sprej na vsechny auta doma a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Souhlas se silikonem,zkoušel jsem všechno možné,ale silikon je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shimpan Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Já jsem to u 105 kdysi mazal silikonovou vazelínou ředěnou silikonovým olejem. U Oktávky se mi to zatím nestalo, ale je to spíš tím, že s ní tolik nejezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Mám dobré zkušenosti s glycerínovým olejem, v každé lékárně ho koupíš za pár korun a opravdu to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 na zaciatok zimy nastriekam silikonovy sprey a celu zimu bez jedineho problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak nevim, co to teda mam za smejd - je tam napsany, ze je to silikon ve spreji, strikal jsem to uz dvakrat a zamrza... Zkusim asi jeste ten glycerin prip. indulonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Nestříkám ani nemažu ničím, jezdím denně, parkuju na ulici a žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tiez ich nicim nemazem- a myslim si ze striekat cokolvek na staru gumu, nema zmysel pokial ju nevysusite fenom, aby sa silikon dokazal v nej udrzat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 také mažu silikonem, před i po zimě, ale když vyjedu z myčky, tak otřu okna a potom všechny těsnění papírovou utérkou a je klid, nikdy mi nepřimrzly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.