wrccko Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ol@f a nebude to tými 18" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) cece takovy rozdily ne , fotil to Roman. ROMANEEEE dej se tu fotku na porovnani vysky. Mam tu jednu takvou od pasu, pac to roman fotil lepe. Editováno: 4. Květen 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 To by mě taky zajimalo v čem je ten podstatnej rozdíl? Já mám origo standartní podvozek a na oko mám to níž než Olaf.Skája u toho byl tak to muže potvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ty bys mel mrknout jeste na ty barevny tecky na pruzinach, jestli tam neni dodelavanej sport. ale u referencky pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ondro: už i z Tvého odkazu je patrny že jsem níž než Ty. Jinak ty tečky mám na těch pružinách červeny a jestli se nepletu tak jsou ty tečky dvě...Co znamená ta červená barva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak treba Drastys ma referencku a ma tam sport. podvozek, takze mozne to je. Romco koukni do servisni knizky, hned na prvni strance mas vypis kodu vybavy a jako posledni bys tam mel mit napsane 2UA nebo 2UB nebo 2UC. 2UA je standart 2UB je myslim paket na spatne cesty 2UC je sport podvozek nekdo to tu uz nekde psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak se podívejte na rozdil a zkuste mi vysvětlit čím to je ten rozdil ve výšce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Takove fotky nam nic nereknou. Podle me ma Romca klasicky podvozek, viz tohle foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 jj na prvni pohled udela dost i to ze Roman ma RS naraznik a ja ne. Jo a Romane kolik vazi ta hudba co mas v kufru hmmm? Pac tomu by i odpovidala tahle fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ježiší...to Ti napověděl Michal ne? Neblázni! Ta hudba váži prd! To vůbec s hudbou nesouvisí.Ta muže mít 12-15kg.Maximálně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 co furt mas s tim ze mi neco napovida Michal <o;))) Me to tak napadlo, predek mas vejs. Tak ja nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to bude tými výfukmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Já nevím kuci ale muzikou to určitě nebude.Níž bych ji ani snižovat nechtěl protože takhle jak to je ted mě vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 (editace) Další srovnání se skutečnou RS blue race...Obě auta maji RS Zenithy R17 a vypadá to že ten rozdil je opravdu minimální a ta skutečná RS je o 3 cm níž. Editováno: 10. Květen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ani ne, jen o 2,3cm, udajne. Meli ste nafotit lepsi fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 podla fotiek nezistis nic...mam taky pocit ze roman parkuje aj trosku blizsie k fotoaparatu ...skuste zmerat obaja kolko mate najvyssi bod. t.j pred zadnym kolesom(pod zadnymi dverami) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no rozhodně bych neměřil zadní nárazník už jen z toho důvodu, že každý má jiný... ale měřil bych světlou výšku prahu za předním kolem a před zadním kolem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 dakujem za zopakovanie vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 vemte na SH metr a bude jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Dee Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Podvozok 2UC je naozaj minimálne o 3 cm nižšie. Môj šéf má OII Eleg. 2.0TDI a ja presne v tej istej výbave, ale ja mám 2UC podvozok a on má navyše webasto. Inak sú to identické autá, ja mám síce Pegasusy 17" a on 16", ale to nieje rozhodujúce v prípade že sú tam obuté predpísané gumy. Teda na 17ky 225/45 a na 16ky 205/55. V takomto prípade je obvod kolesa rovnaký a tým pádom teda aj výška a rozdiel ak nejaký je, tak minimálny. Keď stojíme na parkingu vedla seba, tak ja mám spätné zrkadlo nižšie minimálne o 3-4 centimetre. Nemám to presne zmerané, ale je to vidieť aj na medzere medzi kolesom a blatníkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Mám "referentský" auto... ale myslím že se tady spojují dva typy aut z MB - skutečný referenský který parkujou ve fabrice a jsou přidělený určitému oddělení... tam asi sportovní podvozek nelze očekávat a pak jsou auta manažerský kde podle svého postavení má nějaký budget do kterého si může objednat podle svého vkusu.. Takže ten "muj manager" si objednal koženej volant, sportovní sedadla (naprosto úžasnýýýý!!!) , zatmavovací zrcátka, el okna vzadu, dešťák, maxidot, park senzory i vpředu (úplně nahov... tak akorát na upozornění skrytého sloupku ale podle nich bych v Praze nezaparkoval nikde.....) 17 kola + SPORTOVNÍ PODVOZEK 2UC ale naprosto nepochopitelně bez dálkového ovládání centrálu (asi mu došel budget ) Ten 2UC + 17 245/45 - to je proti staré 1,8T s klasikou a 195/65 R15 dobrá motokára... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Já mám taky managerské auto a sportovní podvozek tam neni-bohužel i když na fotkách to vypadá že jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) O kolko je RS podvozok nižší ako klasika? Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 O kolko je RS podvozok nižší ako klasika? Co vím tak RS je -2cm A sporotvní škodovácký je -3cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Dík,tak toto keby som bol vedel pred kúpou,tak si rovno objednám športovy a menusel by som teraz špekulovať ako to znížiť,ale vtedy ma to ani nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.