Stringo Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Hele a máš opravdu pro RS? Protože jestli poslali pro normal, tak to tak odpovídá... A co pružiny,ty jsou OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) No mělo by to být pro RS,na krabici toho moc není. Jinak by to bylo dobré,o něco málo tvrdší než origo. Ale chtělo by to ještě tak o ty 3 - 4 cm dolů Editováno: 28. Květen 2015, autor: Milhauss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 No taky to můžou být pružiny ještě...teda to řekli mě v autoservisu jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Kluci, máte někdo zkušenosti nebo reference ohledně podvozků firmy ap Sportfahrwerke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tak jsem nakonec objednal po přečtení uživatelských recenzí ty AP... Tak snad jsem neudělal chybu, společně vyměním i horní uložení předních tlumičů, prachovky a pokud bude třeba tak i dorazy, aby to bylo celé pěkně nové. Dám potom info o tom podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Taky jsem na něj koukal,tak pak dej vědět jak to vypadá a jak se na tom jezdí. Na kolik vyjde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 9500,- tlumiče a 3500,- ostatní díly = nové uložení, manžety, dorazy to už je vše originál. od pondělí by mělo být auto v servisu a ve středu snad hotové Bavil jsem se dneska osobně s jedním klukem a má AP na Civicu a říkal že je maximálně spokojenej, tak uvidíme. Sám jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 (editace) Tak mám najeto na novém AP podvozku 3000km... Pocity jsou smíšené avšak se toto dalo očekávat. Nebudu se tu rozepisovat ohledně jízdních vlastností, každý jezdíme jinak a každý bude mít jiný názor, takže jen stručně. Klady: - auto lépe sedí v zatáčkách a lépe drží směr, nenaklání se a dá se jezdit rychleji v zatáčkách - nižší odpor vzduchu, klesla mi spotřeba cca o 0,4l/100km - vzhled, auto je pěkně přisedlé k zemi Zápory: - auto je tvrdší, pocitově ještě o něco více jak originál RS (stále ale ještě v únosné míře myslím) - v noci mě oslňují už i ty nejmenší auta, která mi dříve vůbec nevadila (vyřešeno nastavením sedačky do max.horní polohy, což ale ve městě trochu ztěžuje výhled na horní semafory) - nízká světlá výška - horší prostup terénem, resp. už jsem škrtl i na retardérech ve městě, na výjezd na obrubník rovnou zapomeňte (dobrá zpráva je ta, že i při plně naloženým autě už to níž nejde) Shrnutí: osobně jsem věděl do čeho jdu, svezl jsem se v RSce a je to hodně podobné, trochu tvrdší, ale dá se to. V porovnání s origo klasickým podvozkem je to motokára, takže kdo je zvyklý na komfort a nechce se ho vzdát tak na tohle zapomeňte a dejte originál. Ten kdo říká, že se v tom nedá vozit rodina, tak to taky není pravda, jela se mnou celá rodinka, plné auto vč. narvaného kufru a prostě to jde, jen se musí dávat pozor na přejezdech a na díry a když se pozor nedá, no tak to prostě drbne a jede se dál, zase takový problém to není a na silnicích 1.třídy je to naprosto OK. Tento podvozek vzhledem k ceně je hodně zajímavý a dle člověka, co má podvozek od KW je to velice dobré a vlastnostmi skoro shodné, takže určitě případně neuděláte krok někam špatným směrem, záleží tedy pouze na tom, kde jezdíte, na co auto potřebujete a jestli jste ochotni snížit komfort na úkor vzhledu a funkčnosti při ostřejší jízdě... Pokud bych se rozhodoval u dalšího auta, asi bych už toto znovu nepodstoupil a to z důvodu následujícího: 1. už jsem párkrát potřeboval zaparkovat na horším místě a prostě jsem musel hledat dlouho kam zajedu 2. naše silnice 2.tříd a dálnice nejsou na tyhle podvozky stavěné a vzhledem k tomu, že začnu jezdit s dětmi na výlety a případně dovolené, bude to chtít větší komfort Snad to jsou cenné rady a pomůže to někomu se rozhodnout Kdyby někdo chtěl něco konkrétního, ptejte se, zkusím odpovědět Tak už mi přišla první SZ a myslím,že bude dobré zde ještě tuto informaci uvést: NE,NEHODLÁM SE PODVOZKU ZBAVOVAT, AČ JSEM ZDE UVEDL, ŽE BYCH PŘÍŠTĚ NEJSPÍŠ UŽ SPORTOVNÍ PODVOZEK NEDÁVAL,TAK JSEM S NÍM NAPROSTO SPOKOJENÝ A MOHU HO OPRAVDU DOPORUČIT VŠEM, KTEŘÍ JSOU ROZHODNUTI NA SPORTOVNÍ PODVOZEK PŘEJÍT [emoji6] Editováno: 20. Srpen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shamp1x Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Pěkné jsi se rozepsal, myslím že to bude přínos pro ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Nojo tak pro parádu musí člověk něco obětovat. To rychlejší projíždění v zatáčkách je pro sportovce, já to nijak nepociťuji, jezdím stejně jako jsem jezdil. Retardéry u mě nejsou problém. Tvrdé to je kurefsky, to uznávám. Oslňování autama ve větší míře nepozoruji, spíš obráceně Ačkoliv to mám nízko, oslňuji já je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Clinte,ty máš za 1. Origo sport.podvozek o skoro 1,5cm vyšší, máš bi-xenony a celkově se mi zdá, že je OIII vyšší oproti OII (ale nemám to ověřené). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Vím, že to mám vyšší... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Zdravim octávkáři, mel bych dotaz, chci su koupit pevne snizeny podvozek na moji II RS, ale rozmyslim se jestli -20/-20 nebo -30/-30. Nemate nekdo fotku RS s timto snizenim abych vedel pro co se rozhodnout? Predem dik Editováno: 4. Září 2015, autor: Amimous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Koukni na moje vlákno (na konec vlákna) a uvidíš snížení které odpovídá u RS o -20mm a rozhodně bych níž nešel,už teď mám občas problém se zajištěním Editováno: 4. Září 2015, autor: Stringo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Ok mrknu doma, ted jsem na mobilu. Ja tam mam ted stavenej a kola mam zaroven s blatnikem, mozna ze i nejakej mm pod a je to sileny. Bohuzel jsem to tak koupil od herr mana z NDR, kde na takovy snizeni maji silnice. Jenze v mem okoli je to tak na SUV a uz jsen maskou oliznul i mistni zeleznicni prejezd, takze takhle bych si auta moc dlouho neuzil. Nejsem tuner, takze mi to staci fakt jen o tu šošeň níž jak original, abych s tim mohl jezdit i po silnicich 2. třídy a nemusel se rosit nad kazdou nerovnosti . Kazdopadne v pondeli povalim do servisu poresit kterou znacku a hned ukazu jak to vypada, at maji predstavu i ostatni o kolik to je dole Editováno: 4. Září 2015, autor: Amimous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) No tak ten stavěcí zvedni,dělají se většinou -20 až -50 tak to zvedni a máš to... Případně doporučuji to co mám já (až se podíváš na můj topic) informace o dojmech máš cca 6 odpovědí zpátky foto potom u mě Editováno: 4. Září 2015, autor: Stringo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shamp1x Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Jak píše stringo. Jestli je to stavik, hoď ho úplně nahoru a máš vystaráno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 no ja zapomel zmínit, ze mi jeden z tlumicu (predni) vytekl a v servisu mi borec rekl, ze se vyrabi jen 2 typy stavitelnych na moje auto a levnejsi varianta stoji 25k komplet, coz se mi nechce davat. Proto jsem si rekl, ze tam dam pevne snizene jen mirně, protoze mam auto na normalni jezdeni a nemam potrebu podvozek motat. pujdu asi do Weitecu GT racing -20/-20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Tak to byla zásadní informace která chyběla [emoji2] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shamp1x Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Nebo zkus ten ap sportfahrwerke a jsi tam do 10 za materiál. Popřípadě pevnou sadu tlumičů na předek a zbytek nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Za mě AP dobrý [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Mel bych strach koupit stavitko za 10 na cele auto, prece jen jezdim denne po ne zrovna nove silnici 20 km do prace a zpet. Nerad bych za rok resil stejny problem.. asi pujdu do toho pevne snizeneho weitecu za 15 tycek a budu se modlit v dlouhou zivotnost.. Pro predstavu, mam to v takovem stavu a je to na me nizky kvuli cestam v tomto okrese, nemluve o tom, ze vzdy navalim predni spojler na obrubnik na parkovisti , stacilo by mi tak 10-15mm nahoru a jsem spokojen. https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/11857759_873417119408870_560627903_n.jpg?oh=aa696b21e5d25a54caa86024d0090e0b&oe=55ECC7CA Editováno: 4. Září 2015, autor: Amimous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shamp1x Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Za těch deset tisíc není stavitelný. Stavitelný od ap je za 15. Jinak pěkně auto. Už jsem tě asi někde potkal. Odkud jsi? Já z Kadaně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 z Brna. Stejne asi pujdu do toho pevne snizeneho, jen doufam, ze tech -20mm nebude jeste niz nez je ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Pokud máš stavík tak s pevným -20mm níž rozhodně nebudeš... Jak říkám, mám AP pevné snížení -30mm (což je stejné jako u RS -20mm) a je to dobré, můžu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.