Publikováno Leden 13, 200916 r Je dobré v zimním období a hlavně při mrazech zahřívat po startu motor na volnoběh ? A jak dlouho necháte motor klepat ? Já nechávám podle situace tak 4-5 minut aby promazal a hned jedu. OCTAVIA 1.9 TDI,81 kw. Upraveno Leden 13, 200916 r od pamalut
Leden 13, 200916 r Nastartovat a vyrazit.Ale s citem, nevytáčet.Držet tak na2000ot/min.Volnoběh při promrzlém motoru škodí nejvíc turbu.
Leden 13, 200916 r Zbytečnost, za 30min v těchle mrazech se to stejně neohřeje natolik jako 30min jízdou.
Leden 13, 200916 r Autor když je motor ůplně promrzlý ,tak chvilku klepe,proto ho nechci hned zatěžovat.
Leden 13, 200916 r toto sa tu riesilo milionkrat... treba pouzit hladanie nie hned zalozit novu temu... inak keby si videl aky husty je olej trebars pri -10 C upravil by si si nazor o tom ako sa tvoj motor za tych 5 minut namaze Upraveno Leden 13, 200916 r od martino
Leden 13, 200916 r zahrievat auto na mieste je BLBOST sadni a jazdi. samozrejme nesmies ho vytacat. inak posledny tyzden som isiel v noci pri -18 a auto sa pri stati ochladzovalo (po 5 minutach co som bratovi startoval auto cez kable klesla teplota z 90 na cca 70 stupnov) takze pri drncani na neutral sa ten motor fakt bohvieako nezahrieva
Leden 13, 200916 r Kluci! Neblbněte! TDi motor se nesmi vůbec ohřejvat a nebo čekat až se zahřeje.Otec dělá do dieslovych motoru...takže ta informace je zaručená.Nastartovat a pomalou jizdou ho probudit k životu.Nevytáčet.
Leden 14, 200916 r píše to aj v manuále, státie na mieste škodí motoru, v zápche treba pustiť kúrenie na vyšší výkon, zapnúť vyhrev sedačiek, svetlá, atd... tak ma napadlo, ako je to s nezávislým kúrením, je pri tom naštartovaný motor a škodí mu to? Upraveno Leden 14, 200916 r od wrccko
Leden 14, 200916 r Kdyz je to topeni nezavislé tzn. ze k tomu aby topilo nepotrbuje motor. tj ze ho zapnes samotny a ono topi a motor stoji.Jinak by to postradalo vyznam mit nezavisle topeni ne??
Leden 14, 200916 r Tady jsem něco našel o zahřívání motoru TDI http://www.skodaoctavia.cz/motornavody/motorTDI.htm
Leden 14, 200916 r Zahřívání jakéhokoliv TDI je zbytečné je to přímo zhovadilost ten motor neskutečně trpí a to nemluvím o TDI PD tam je to ještě vědší markanta takže tdi nezahřívat ,ale normálně zahřát jízdou a žádné vytáčení !!!!!!!!!!!!!!!!
Leden 14, 200916 r Také znám pár lidí, kteří v těchto mrazech motor nastartují a nechají kadlat, hlavně u nás ve firmě ti, jenž mají služební auto, třeba šéf pravidelně nechává octavku kadlat dobrejch 30-40minut
Leden 14, 200916 r mě vždycky pobaví, když v tomhle mrazu někdo nastartuje auto a pak ho de čistit od ledu a sněhu... auto klepe, nezahřeje se a navíc smrdí! já sednu a jedu... každopádně ani benzínu neprospívá v tomto mraze běh na volnoběh ...
Leden 14, 200916 r o zahřívání na místě jsem slyšel pro i proti,já říkám blbost já to dělám tak že natočím auto,sundám clonu z okna,hodím do kufru sednu,pásy a valím,takže něco málo přes půl minutu?to je ideál a točím max. do 1900ot. ale někde už jsem to zminoval,tuším u spojek,a co nákladáky?než nafoukají vzduch tak taky točí min.5 - 10 minut než vyjedou a taky jsou to TDi,no ale tam to asi jinak nejde!
Leden 14, 200916 r Zahrivat klapanim na miste je blbost. Motor se prohriva pomalu, takze olej je dlouho tuhej a pri volnobehu ma melej tlak. Z techto duvodu se nedostava kam se dostavat ma. A dalsi vec je ze se dostava pri takovemhle zahřívání motoru pronika palivo do oleje, coz vede k znehodnoceni vlastnosti oleje. Navic v nemecku je i toto zahrivani motoru pokutovane.
Leden 14, 200916 r teď jen tak mimo mísu, bo často vidím taxíky stát a klapou na volnoběh i 2 - 3 hod., když nemají zrovna nějakého klienta. A když jsem se bavil s majitelem jedné větší Taxi společnosti tady u nás, vše má v TDi, tak žádné závady na motoru nemá. Auta mají nalítáno i přes 500.000 Km. Beru v potaz, že je motor zahřátý jízdou, nicméně, v tom mrazu se stejně ochladí během pár minut.
Leden 14, 200916 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.