mischicka Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Na tom určitě něco je. Čas ukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Myslím, že o tu padesátku vůbec nejde. Napíšu Vám to z vlastní strany. Já jsem soutěžil v roce 2008! Teď ještě nesoutěžím. Mě se moc nezdaj ty věcičky s ročním obdobím atd. Mě by se líbila klasika, fotka roku - jedna fotka a konec, ať si tam člověk dá co chce. Vím že to tak taky jde a já to udělám asi tak. Alě fotečku budu dělat až někdy v létě nebo na podzim. Takže nebojte, já se přidám, ale chce to čas. Taky se ta soutěž rozjela až moc brzy po skončení 2008, což mají asi za vinu ty roční období. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Na všem asi něco je ale jak tady už někdo psal.. vem si to tak.. bydlíš ve městě.. rano do prace.. snehu moc.. pak to roztaje a co chces fotit..? jasne sníh zustal nekdy a dýl..ale tak třeba se to nekomu nehodilo časově...a ta zima taky neni nejlepsi.. myslim že ani jaro nebude na fotky moc úrodné... čekám že leto..dovolene.. různé mista budou jako stvotreny pro FOTKU ROKU .. a takže ted mužes mit vybráno třeba 500kc za 10 soutezicich.. a po letnim obdobi tech soutezicích může byt třeba 50 lisi a hned mas 2500kc.. to je tezko.. a Vorlajzi zbytecne nedoufej.. jestli se soutez "nepovede" tak to zjistís až na konci roku ..ale ted jeste néé.. A nemyslim si že by bylo vhodne tahat do soutěže nečleny tady fora nebo tak.. jak říkate.. to tady musi snad všichni na foru vedet ze je "nejaka" soutez FOTKA ROKU .. Je to muj nazor.. vzdy na foru je lidi kopa.. at uz od F,OII, OI, S ..atd.. tak proc sem tahat jine.. Prece 50kc pro nikoho nemuze znamenat majlant.. ja ted mam sice vyplaty na ho*** ..ale si to vemte tak..kourite? odpuste si jednu krabicku a je to... jeste usetríte nebo cokoliv jine.. to nemusi byt cigara.. vzdyt je to jen posranych 50 korun...25 dvoukorun.. 10 petikorun.. 5 desetikorun atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak tak...jen bych doplnil třeba dvoje hranolky u Meka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 K té propagaci.. nechápu proč nemůže být téma FR09 vyvěšeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 diky za nazory kluci... asi mate v podstate pravdu... cas ukaze! Viki, soutez FR 08 jsem vyvesil a pak jsem dostal od Vittoria vynadano, ze vyveseny muzou bejt jenom oficialni OC temata... pak jsem spolu mluvili jeste jednou... slibil mi podporu a uz se na to vykaslal... ale asi ma prace dost! ale kazdopadne, chtel jsem tim jenom rict z jakeho duvodu to neni vyveseno... jeste k tem rocnim obdobi, chtel jsem, aby byla soutez zajimavejsi, aby bylo vic fotek... mozna to byl spatny napad, nevim... ukaze tento rocnik! ale fakt diky za nazory... furt je co zlepsovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ja si osobne myslim ,ze kdyz je to rocni soutez tak je startovne na miste a 50,- je si vpohode.... Co se tyce poctu fotek,mozna kazdy ceka na tu spravnou chvili ,treba zimnich tolik nebude,ale myslim si ,ze behem jara a pocatkem letni sezony se to zase rozjede,,nemluve o podzimnich kdy to vse zas bude hrat vsemi barvami .... ja tady nevidim zadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 no ale nezapomeňte, že uzávěrka soutěže je 31.3.09!!!!!!!!! teda uzávěrka přihlášek!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 to je ještě celý jeden měsíc... ČD (času dost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jj... asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jo,malem bych zapomnel,hlavni cenou letosniho rocniku bude FOTOAPARAT! a jestli bude dost soutezicich a hodnych sponzoru,tak to bude to digitalni zrcadlovka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ty joo, ten by se mi hodil.. komu a kam se posílaj uplatky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Neber uplatky,neber uplatky nebo se z toho zblázníš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tý jo, no neke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Adame,posli 10 tycek na muj ucet a mas ho mit! hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 LIDI, PRO BOHA!!! NEŽ VLOŽÍTE FOTKU, PŘEČTĚTE SI LASKAVĚ PRAVIDLA!!! JÁ TY ŠPATNĚ VLOŽENÝ FOTKY BUDU PROSTĚ MAZAT!!! NEMŮŽU KADŹDÝMU PSAT SZ, AŤ SI FOTKU UPRAVÍ!!! TO BYCH NEDĚLAL NIC JINÝHO! DÍKY ZA POCHOPENÍ! V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Romčo... pěkná fotka! seš talent! Editováno: 4. Březen 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Wáááwwww!!! prachy pošlu hned jak vytáhnu paty z baráku.Díky za ohodnocení.Pomohl mi v tom CorradoVR6 a nebýt jeho tak hodně váhám...Třeba ji časem změním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 zaklad je to vice nez slusny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Losky83: Parádní fábka, v té bílé s pěknejma kolama a doplňkama vypadá nádherně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jj fáábka nadherna..ale.. ale... nema byt prvni fotka ze zimniho obdobi..a pak ostatni kategorie..? mozna sem to blbe pochopil.. ale by se hodila do jinsiho obdobi..ale jinak supr kára chlape..a ta barva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Abado: já myslím že to neni podmínka a fotka muže být třeba i z léta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jo vpohode.. rikam.. nevim... ja ale myslel ze v zime zimni v lete..atd..vis jak..a koukam ze tys taky prihodil... moc pjeknéé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 'abado' : díky moc za pochvalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanvcom Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Taky bych se rad zucastnil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.