kasilek Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Cau chtel bych nejakou peknou nerez koncovku na octu kombi tdi -OO. Mate nekdo skusenost s nejakou dobrou znackou aby to za pul roku nebylo hnusny a olezly. Porad te.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Já jsem si vybral před téměř třemi lety nerezovou jednoplášťovou oválnou koncovku od firmy SPEI autovýfuky (výroba Remus) za rozumných 1.880,- Kč, která má dvojité potrubí přímo na výfuk Oktávky, kde odřízneš původní zakončení (zdechlý kobry) a navaříš koncovku. Tahle koncovka není ani nijak těžká, takže není potřeba převařovat držáky nebo měnit blok zavěšení, po zavaření doporučuju sváry našopovat a je to na věky... Jak jsem již v úvodu psal, koncovka přežila již 3 zimy a stále je pěkná, ale neškodí jí tak 2-3x do roka jemné přeleštění silichromem... Nějaké to foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Take doporucuji http://www.spei.cz nebo pokud by jsi chtel jen nefunkcni koncovku bez rezani vyfukoveho potrubi tak http://www.askokovo.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Najde se v okolí Písku nebo Strakonic někdo, kdo by mi přivařil koncovky na mojí Octuli, případně jestli máte někdo kontakt na někoho šikovnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 V tescu prodávaj na šroubky, bez vaření a jedna paní povídaa že to přidá 1-2 koně tak nevím co na tom je pravdy, ale jede to s nimi rozhodně rychlejc !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 ne ne, prej 10 -15 koní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) jj, na tom něco bude, jenom by to vypadalo blbě dvě chromový koncovky rovnou k zemi. Ale těch patnáct koní by se hodilo, teda vlastně třicet, když tam přišroubuju dvě. Editováno: 11. Červenec 2007, autor: sEVIGE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flixon Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 (editace) jj, na tom něco bude, jenom by to vypadalo blbě dvě chromový koncovky rovnou k zemi. Ale těch patnáct koní by se hodilo, teda vlastně třicet, když tam přišroubuju dvě. Nejjednodušší budeš mít když si koupíš celý 3díl od Laityngu http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...gSelected=11854 Dělejají to přímo na míru škodovek-typ+rok a nemusíš nic svařovat jen šroubovat a zapojit...min.týden jsem si je taky montoval a šlapou jak hodinky a zvládly jsme to dva za hodku Editováno: 12. Červenec 2007, autor: flixon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 jj, na tom něco bude, jenom by to vypadalo blbě dvě chromový koncovky rovnou k zemi. Ale těch patnáct koní by se hodilo, teda vlastně třicet, když tam přišroubuju dvě. Nejjednodušší budeš mít když si koupíš celý 3díl od Laityngu http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...gSelected=11854 Dělejají to přímo na míru škodovek-typ+rok a nemusíš nic svařovat jen šroubovat a zapojit...min.týden jsem si je taky montoval a šlapou jak hodinky a zvládly jsme to dva za hodku jjj, na ty jsem taky koukal a vypadá to pěkně, ale já mám zadní tlumič jako novej, tak proč ho měnit. A hlavně na diesla dávat laďák mi připadá zbytečný, chci to hlavně na desing, tak proto jenom ty koncovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Pekny jsou, jen skoda, ze nejsou vycentrovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Jen taková otázka: k čemu je vyhladit prohlubeň ve dveřích kufru pro SPZ a udělat prohlubeň pro SPZ do nárazníku ? To nějak nepobírám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Jen taková otázka: k čemu je vyhladit prohlubeň ve dveřích kufru pro SPZ a udělat prohlubeň pro SPZ do nárazníku ? To nějak nepobírám. Jen změna vzhledu zádi přece. Mně osobně se to nelíbí vůbec. Někdo jiný pro to přeba i žije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Aha, no pokud to má vypadat líp než serie, tak to v tom teda nějak nevidím. Kufr má asi odskok, ale stejně bych nevěděl za co to pak chytnout při otevírání a hlavně při zavírání, pokud bych to teda nevzal jen za to oko a z půl metru s tím švihnul... Mno každej dle gusta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 (editace) zeptám se ( samozřejmě jako blbec ) když bych chtěl naroubovat na konec výfuku, který je stočený k zemi, nějakou ozdobnou koncovku, musím to stočení uříznout aby mi to tam pasovalo ?????? Editováno: 3. Srpen 2007, autor: satanash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 musis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Co toto znamena??? Výfuk nemá atest 8SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Co toto znamena??? Výfuk nemá atest 8SD. Myslím, že je to homologace pro Českou republiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 musis dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Aha, no pokud to má vypadat líp než serie, tak to v tom teda nějak nevidím. Kufr má asi odskok, ale stejně bych nevěděl za co to pak chytnout při otevírání a hlavně při zavírání, pokud bych to teda nevzal jen za to oko a z půl metru s tím švihnul... Mno každej dle gusta Sem málem upadl ze židle líbila by se mi RS koncovka zapuštěná do nárazníku... nebo klidně i dvě takovéhle koncovky zapuštené do nárazníku... ale tohle hlavně ta SPZtka je drsná no nic Hele teď si vezmi, já tam třeba šňurku vůbec nemám bo mi ji sežral pes když jezdí v kufru (combík) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudaShadow Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Vypadá to líp v noci když svítí SPZ níž než světla. Jinak má asi každej jinej vkus. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Zdravím, nikde jsem nenašel téma týkající se montáže koncovky výfuku na O1. Mám zadní originál nárazník, TDI motor a uvažuju o koupi koncovky, protože při origo předním nárazníku a zadním spojleru a 16" L&K Alu mi ten "spodek" auta přijde takový chudý. Co mi radíte? Nechat vyříznout díru do zadního nárazníku a koupit RS koncovku, nebo dát koncovku pod nárazník? Doporučte mi jaký typ koncovky si pořídit, na netu jsem našel snad jen Milotec díl a popřípadě i někoho kdo mi jí přidělá. Každá rada dobrá. DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 co si vzpomínám, už se to tady řešilo a výsledek byl takovej, že si s tím trochu pohrát a vyřezet díru přímočarkou do nárazníku. pod nárazníkem to není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Milan II dával RS koncovku do nárazníku a parádní i s fotkama návod je na jeho stránkách. http://www.skywolker.wz.cz/zadni_naraznik.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Na tom webu je to hezky popsané, ale i tak vím že to nejsem schopný sám zvládnout Jakou koncovku použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) fakt na tom nic není, pokud jsi ještě s přímočarkou neřezal, tak si to vyzkoušej na nějakým kousku, ale fakt to jde krásně a nic na tom není Editováno: 14. leden 2009, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.