Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já jsem si vybral před téměř třemi lety nerezovou jednoplášťovou oválnou koncovku od firmy SPEI autovýfuky (výroba Remus) za rozumných 1.880,- Kč, která má dvojité potrubí přímo na výfuk Oktávky, kde odřízneš původní zakončení (zdechlý kobry) a navaříš koncovku. Tahle koncovka není ani nijak těžká, takže není potřeba převařovat držáky nebo měnit blok zavěšení, po zavaření doporučuju sváry našopovat a je to na věky...

Jak jsem již v úvodu psal, koncovka přežila již 3 zimy a stále je pěkná, ale neškodí jí tak 2-3x do roka jemné přeleštění silichromem... :specool:

Nějaké to foto... fotic.gif

post-24-1149282993.jpg

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

jj, na tom něco bude, jenom by to vypadalo blbě dvě chromový koncovky rovnou k zemi. :w00t1::aggressive:

Ale těch patnáct koní by se hodilo, teda vlastně třicet, když tam přišroubuju dvě. :kol-131:

Editováno: , autor: sEVIGE
Vloženo (editace)
jj, na tom něco bude, jenom by to vypadalo blbě dvě chromový koncovky rovnou k zemi. :w00t1::aggressive:

Ale těch patnáct koní by se hodilo, teda vlastně třicet, když tam přišroubuju dvě. :kol-131:

Nejjednodušší budeš mít když si koupíš celý 3díl od Laityngu

http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...gSelected=11854

Dělejají to přímo na míru škodovek-typ+rok a nemusíš nic svařovat jen šroubovat a zapojit...min.týden jsem si je taky montoval a šlapou jak hodinky a zvládly jsme to dva za hodku :palec2:

post-9979-1184238188_thumb.jpg

post-9979-1184238198_thumb.jpg

Editováno: , autor: flixon
Vloženo

Nejjednodušší budeš mít když si koupíš celý 3díl od Laityngu

http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...gSelected=11854

Dělejají to přímo na míru škodovek-typ+rok a nemusíš nic svařovat jen šroubovat a zapojit...min.týden jsem si je taky montoval a šlapou jak hodinky a zvládly jsme to dva za hodku :palec2:

jjj, na ty jsem taky koukal a vypadá to pěkně, ale já mám zadní tlumič jako novej, tak proč ho měnit. A hlavně na diesla dávat laďák mi připadá zbytečný, chci to hlavně na desing, tak proto jenom ty koncovky.

Vloženo
Jen taková otázka: k čemu je vyhladit prohlubeň ve dveřích kufru pro SPZ a udělat prohlubeň pro SPZ do nárazníku ? To nějak nepobírám.

Jen změna vzhledu zádi přece. Mně osobně se to nelíbí vůbec. Někdo jiný pro to přeba i žije...

Vloženo

Aha, no pokud to má vypadat líp než serie, tak to v tom teda nějak nevidím. Kufr má asi odskok, ale stejně bych  nevěděl za co to pak chytnout při otevírání a hlavně při zavírání, pokud bych to teda nevzal jen za to oko a z půl metru s tím švihnul... Mno každej dle gusta :)

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

zeptám se ( samozřejmě jako blbec ) :) když bych chtěl naroubovat na konec výfuku, který je stočený k zemi, nějakou ozdobnou koncovku, musím to stočení uříznout aby mi to tam pasovalo ??????

Editováno: , autor: satanash
Vloženo
Aha, no pokud to má vypadat líp než serie, tak to v tom teda nějak nevidím. Kufr má asi odskok, ale stejně bych nevěděl za co to pak chytnout při otevírání a hlavně při zavírání, pokud bych to teda nevzal jen za to oko a z půl metru s tím švihnul... Mno každej dle gusta :)

Sem málem upadl ze židle :):):) líbila by se mi RS koncovka zapuštěná do nárazníku... nebo klidně i dvě takovéhle koncovky zapuštené do nárazníku... ale tohle :) hlavně ta SPZtka je drsná :) no nic

Hele teď si vezmi, já tam třeba šňurku vůbec nemám bo mi ji sežral pes ;) když jezdí v kufru (combík)

• o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím,

nikde jsem nenašel téma týkající se montáže koncovky výfuku na O1.

Mám zadní originál nárazník, TDI motor a uvažuju o koupi koncovky, protože při origo předním nárazníku a zadním spojleru a 16" L&K Alu mi ten "spodek" auta přijde takový chudý.

Co mi radíte?

Nechat vyříznout díru do zadního nárazníku a koupit RS koncovku, nebo dát koncovku pod nárazník?

Doporučte mi jaký typ koncovky si pořídit, na netu jsem našel snad jen Milotec díl a popřípadě i někoho kdo mi jí přidělá.

Každá rada dobrá.

DÍKY

Vloženo

co si vzpomínám, už se to tady řešilo a výsledek byl takovej, že si s tím trochu pohrát a vyřezet díru přímočarkou do nárazníku. pod nárazníkem to není ono

Vloženo (editace)

fakt na tom nic není, pokud jsi ještě s přímočarkou neřezal, tak si to vyzkoušej na nějakým kousku, ale fakt to jde krásně a nic na tom není

Editováno: , autor: reddy

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...