Publikováno Leden 14, 200916 r Zdravim, rad bych Vas upozornil na jednu nepeknou historku, kterak me OII vypekla na parkovisti. Po nandani snehovych retezu se mi povedlo uthnout drat od snimace otacek na jednom z hnanych kol. Po usedntui do vozu se na MAXI-DOTu objevila chyba ABS, tak jsem se jak dojet domu a navstivit servis. To jsem ovsem nevedel jak me mile auto vypece u benzinky. Zastavil jsem na cigarko, nechal jsem bezet motor, zabouchnute auto a jeste pres okno sleduji jak poskakuje rucicka tachometru, pomyslel jsem, asi ten debilni drat a nahle cvak a bylo to, funce automatickeho zamykani aktivovana, ja v mrazu a cigarkem u huby venku za oknem. DOPORUCUJI FUNKCI VYPNOUT PRI SVITICI PORUSE ABS.
Leden 14, 200916 r Ja bych spis rekl jinou vec....nehulit...skodi to zdravi a v tvem pripade dvojnasob...protoze si jeste zustal na mrazu :smich: Tos musel ale urvat drat od pocitadla pulsu kdyz se hybala rucicka rychlomeru ne? Proc by jinak nacital rychlost?
Leden 15, 200916 r Aha to jsem nevedel...mno tak to mel smulu...by me jeste zajimalo jak se zase dostal do auta...cekal si az zase spadla rychlost nebo co si delal?
Leden 15, 200916 r Menší rychlost mu asi nepomohla, protože pro deaktivaci se musí zmáčknout buď tlačítko na středovém tunelu nebo vytáhnout klíč. Taky by mě zajímalo jak to vyřešil. A hulení škodí. Tady se to jen potvrdilo.
Leden 15, 200916 r Pokud bylo nastartováno,tak stačilo odtáhnout dveře od rámu a nějakým drátem zmáčknout tlačítko pro stahování okna.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.