nukem Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Ahoj Kamarádi praťtě mi prosím kam mam připojit přídavný dálkový světla....?? v relátkách a tědle hovadinkách se moc nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Osobně jsem to připojil natvrdo, dal jsem jen silnější pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nukem Vloženo 26. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 a je to v pohodě...??? ja mam strach aby se mi nehřali ty kabely přece jenom nejsou z výroby nejsilnější a myslim že už to bude celkem odběr....... a ještě jeden dotaz co na to řikaj švestky.....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 a je to v pohodě...??? ja mam strach aby se mi nehřali ty kabely přece jenom nejsou z výroby nejsilnější a myslim že už to bude celkem odběr.......a ještě jeden dotaz co na to řikaj švestky.....??? no už to mám přes rok a no - problem. Jo a švestky zatím nix, mám to za maskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nukem Vloženo 26. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 jo jo ja to mam taky za maskou tak snad bude klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka71 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Zkušenější prosím o radu. Mám OI ( 97)a chtěl bych namontit pod tahokovovou masku dvě přídavná dálk. světla ( 2x H3), ale jak to zmáknout elektricky? Je volný nějaký vypínač, kontrolka... Odkud vzít napětí...V tom plavu. Poraď te mě jak co nejjednodušeji. Moc děkuji! V sobotu bych to chtěl zrealizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Mam pre teba len zopar tipov:1.ovladanie pomocou spinaca nad radiom. 2.spinac nesmie zapinat svetla napriamo, ale cez rele. 3.napetie do spinaca prived od poistky dialk.svetiel( mas istotu,ze svetla budu svietit len s povodnymi dialkovymi) 4.napetie mozes zobrat z poist.panelu na akumulatore(myslim napetie, ktore pojde primo do svetiel cez ovladacie rele) -bud sa napojis na vetvu s primeranou poistkou, alebo pouzijes externy "FUSE BOX" -vsetko je len moja uvaha, ktora popisuje zapojenie v teoretickej rovine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...55&hl=masku myslím, že se to řešilo tady. Já tam dal relátko, pojistku, prod jsem vzal přímo na baterce a vládám to páčkou společně s dálkovýma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 taky bych to videl prez tu packu spolecne s dalkovym, samozrejme relatko. a pokud ti elektrika nic nerika, tak nekoho popros, at ti s tim pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Pokial necha spinac( o ktorom pisem v prvom prispevku) stale zapnuty , bude prid. svetla ovladat tiez packou na dialkove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 technicky to neni problem udelat, akorat, ze s tim pak nemuzes jezdit po silnici, i kdyz by si je mel vypnuty (holt zakon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ja myslim ze tam klidne bejt muzou, za masku si muzes dat uplne cokoliv (kdyz se budou ptat, reknes ze sou na ozdobu) a pokud je budes mit na vypinac tak do toho nikomu nic neni (kdyz te nechytej ze s nima na silnici svitis). Muzes rict ze to pouzivas treba kdyz s tim jezdis po poli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Mám taky světla za maskou a tento týden jsem byl na STK a nebyl s tím žádný problém. Jen jde o to, aby to nebylo přesvícené, což u jednoho páru světel na víc myslím nehrozí. Jinak už jste viděli nové policejní oktávky? Ty mají modré majáčky taky pěkně umístěné za maskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS007 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 mohl bych požádat ty z vás, kteří druhý dálkový dodělávali o fotku umístění, jak jste to řešili ? Radši bych je dal do nárazníku, aby nevyčnívala, ale ani jinou montáž předem nezavrhuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Zdravim vsechny mam dotaz ma nekdo nebo mel na octavce pridavny dalkovy svetla ? Rad bych vedel jak to vypada a jestli ji to vubec slusi a funkcnost. Zena ted jezdi stale jen ve tme tak bych rad aby taky na dalku bylo videt vic to nase zviřectvo nebezpecny. Dekuju . Kdyby nekdo mel nejaky fotky budu za ne rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Vlákna jsem sloučil,příště hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.