Publikováno Leden 11, 200817 r Zdravím, dnes jsem si všiml na autě zajímavé věci. Pokud zapnu přepínač směrovek a vytáhnu klíček ze spínací skřínky, tak mi svítí zadní světlo na té straně, na kterou byl přepínač nastavený - plus když otevřu dveře, tak mi to automaticky zašne pískat, že mám rozsvíceno. Na co ta funkce je? Podle mě je zbytečná. Dá se přes VAG vypnout?
Leden 11, 200817 r A nesvítí náhodou i přední? Když někdě na chvilku zastavíš v řadě kde není dost místa a trčíš ven, tak se to může hodit a hlavně v noci.
Leden 11, 200817 r tato funkcia uz funguje z cias Skody 100L je to tkz parkovacka, teda svetlo zadne aj predne zasvieti ihned po zavreti dveri. Je to velmi uzitocna (bezna) ficura
Leden 11, 200817 r Když někdo hodí blinkr,zaparkuje a náhodou mu nefunguje akustika na zaplá světla, tak si vymlátí baterku. Zajímavá funkce. Nebo to po nějaký době zhasne? Upraveno Leden 11, 200817 r od Jack_lib
Leden 11, 200817 r Ne nezhasne. Jako uvažovat coby kdyby.. kdyby mu nefungovala akusticka signalizace, pak by klidne mohl nechat sviti svetla cely ne? .. jinak je to docela užitečná fce..
Leden 11, 200817 r svieti to už po vytiahnutí klúčiku zo zapalovania. odkódovať to nejde aby to nepískalo, jedine odpojiť dva vodiče z konektoru na prístrojovke tato funkcia uz funguje z cias Skody 100Lje to tkz parkovacka, teda svetlo zadne aj predne zasvieti ihned po zavreti dveri. Je to velmi uzitocna (bezna) ficura
Leden 11, 200817 r opravdu zajímavé tohle dělal už i Favorit mě to favorit nedělal a ani felda.A myslím že ani Š105/120 asi to skončilo Š100. Myslím že to opravdu není špatná věc když člověk vyčuhuje nějakých 15W to baterka musí několik hodin v poho vydržet
Leden 12, 200817 r Je to dobrá věc. Zkus si zaparkovat mezi auta a popojdi 30 metrů a zkoukni rozdíl mezi zaplým a nezaplým blinkrem. Samozřejmě v noci . Nejlépe ve 4 ráno .
Leden 12, 200817 r mě to favorit nedělal a ani felda.A myslím že ani Š105/120 asi to skončilo Š100. Myslím že to opravdu není špatná věc když člověk vyčuhuje nějakých 15W to baterka musí několik hodin v poho vydržet a to bude asi něco špatně, mě to dělal Favorit i Felicie
Leden 13, 200817 r a to bude asi něco špatně, mě to dělal Favorit i Felicie Něco je špatně. Nám to rodinej Favorit 12/92-před facelift nedělá. Ale naše původní 11OL to měla. Upraveno Leden 14, 200817 r od Luďa
Leden 13, 200817 r Něco je špatně. Nám to rodinej Favorit 12/92-před facelift nedělá. Alenaše původní 11OL to měla. mě to opravdu fáčko nedělalo (rok 11/93) + felda 1998 a dnes jsem u kámoše zkoušel Š125L a taky nic
Leden 14, 200817 r mě to favorit nedělal a ani felda.A myslím že ani Š105/120 asi to skončilo Š100. Myslím že to opravdu není špatná věc když člověk vyčuhuje nějakých 15W to baterka musí několik hodin v poho vydržet Skoda 130 vo vybave L to robila, takisto ako aj SKODA 110 L aj LS
Leden 14, 200817 r Skoda 130 vo vybave L to robila, takisto ako aj SKODA 110 L aj LS No jo škoda 130L to byl drak, možná to bylo za příplatek dnes si člověk připlácí centrál okna v elektrice a tenkrát třeba ty světla. A navíc u fabky to upozorní že mám zapnutej blinkr a svítím když otevřu dveře takže bych se že zapomenu že svítím vůbec nebál.
Leden 15, 200817 r No jo škoda 130L to byl drak, možná to bylo za příplatek dnes si člověk připlácí centrál okna v elektrice a tenkrát třeba ty světla. A navíc u fabky to upozorní že mám zapnutej blinkr a svítím když otevřu dveře takže bych se že zapomenu že svítím vůbec nebál. urcite to nebola pripratkova vybava, lebo tu sme mali vypisanu (pasy Superroll atd..), aj v S 110L to bola bezna ficura Inac ako pises ked vypnes motor a vytiahnes klucik tak to nepretrzite piska az kym nezavries dvere ...
Leden 15, 200817 r Bobik: Tobe nebo rodicum? mě pusinko v 18. jsem měl Favorita. S tím jsem drandil 1,5 roku a pak jsem měl Felicii (tu jsi i viděl) a teď mám 3 roky Bobše
Leden 16, 200916 r hosi dnes sem skousel prehodit semafori na auto a kdyz sem to zapojil tak svetla sviti trosku jinak...mylsim poradi... u origo svetel je brzdove uplne nahore a ted kdyz sem tam dal semafory tak kdyz slapnu na brzdu sviti uplne spodni oblouk..je to v poradku? tu mate nahled... Upraveno Leden 16, 200916 r od djgigi05
Leden 16, 200916 r a co by se stalo kdybych to prehodil? myslim prehodil dratky na tej koncovce tak aby jak brzda svitilo uplne vrchne?
Leden 16, 200916 r Buď v klidu, já to tak mám taky Obrysový s mlhovkou je prohozený a nevím jak u semaforů, ale já kdybych přeházel drátky, musel bych přeházet i žárovky, pač na mlhu máš přece silnější a to ani nevím jestli by bylo reálný z důvodu, že tam můžou být jiný patice...světla mají homologaci, takže to radši nech Tady to je vidět, že dolní mlhovky svítí víc, jak horní obrysový a taky že to je obráceně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.