vinos Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Nazdar všem. Mé šikovné děti mi na loketní opěrce ulomily ten bazmek co se jím otevírá záklop. Jsou na tom takové dva čudlíky a průžinka. Dá se tento malý plastík koupit jako náhradní díl??? 2.0 benzín, 99RV dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Dá ,ja jsem za něj dával asi 70kč ve Škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Fakt sa da kupit? Ja somar som ju opravoval ale teraz asi bude pevnejia ako original. Zalepil som ju sekundakom, potom som mikropajkov zatavil spendlik a za tepla to zalial. Na 5 minutiek som sa zabavil akurat to tu mam na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 pekne, velmi pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no fakt o jde koupit črná 3B0 868 445 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Uz sa tu o tom pisalo. Treba hladat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 TAKY JEDNY ULOMENÉ PANTÍKY A TAKY CELKEM ŠIKOVNĚ OPRAVENÉ http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/OpravaLoketky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Díky za informace. Také jsem měl pokaženou packu na loketce a už jsem chtěl kvůli tomu kupovat celou loketku. Takže díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 TAKY JEDNY ULOMENÉ PANTÍKY A TAKY CELKEM ŠIKOVNĚ OPRAVENÉ http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/OpravaLoketky.htm No mne tam ten zámok chýbal celkom a v predajni mi predavač pozeral do katalogu, že sa ten zámok dá objednat za 33€ (990sk). Keby to bolo za 3€ (90sk), tak to kupim, ale takto som si ho musel vyrobit z AL (vid. odkaz) a ten sa určite uz nedoláme, skor loketku dolámem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.