OTDi Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Pěkná bída tady pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Bauráku,jen to promaž.Je tu spousta keců a málo fotek a komentáře by se měli všici zdržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Jeden špatný pohyb a hned byla fotečka...sice z mobilu ale aspon něco ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 a že neuhádnu kdo to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 romane, voe, prosim te, nemohl by jsi nekdy prijet do Prahy do Pruhonic treba, ze bychom spolu zasli do Hyperovi, vubec by mi nevadilo se kouknout na nejakou nezasitou osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 TomasB: vsadím boty zn.Nike že neuhodneš a tu pani neznáš Davon: tak třeba něco vymyslíme...znáš to...každá prdel něco stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 a japak se vám líbí tato moje spolužačka a kamarádka? Leta jsme se neviděli, ale objevil jsem ji na netu Mám na ni pěkné vzpomínky Pravda, zub času pracuje, ale takový je život. Nicméně stále kočka. Asi před měsícem jsem s ní povídal po telefonu, tak to bylo taky po těch mnoha letech fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 No ted jeste dat neumelecke foto ne z ruky profi fotografa Jinak ale urcite krasna zenska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 A pokud mozno co nejmene textilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Třeba i takové foto a vzpomínky na ni TomasB má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 a japak se vám líbí tato moje spolužačka a kamarádka? Leta jsme se neviděli, ale objevil jsem ji na netu Mám na ni pěkné vzpomínky Pravda, zub času pracuje, ale takový je život. Nicméně stále kočka. Asi před měsícem jsem s ní povídal po telefonu, tak to bylo taky po těch mnoha letech fajn. Porad moc hezka zenska v letech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 když kouknete na ty fotky z průmky, tak na té poslední ze čtvrťku stojí nademnou Řekl bych, že nejvíce zkrásněla právě po matuře a asi tak necelý rok po matuře se taky datujou ty hezký vzpomínky. Na prumce s ní randil jeden už mrtvý spolužák, který založil a vlastnil firmu Havel, ostraváci budou asi znát. Zabil se při nehodě. Asi půl roku předtím jsme spolu kecali na menším srazu, tak říkal, že už si hledá nástupce a bude si jen užívat. Tak nějak k tomu nedošlo... Irenka ale často jezí do Prahy, tak si s ní někdy musím smluvit kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Predstavte si ji rano jak se sape po cigaru a tlaci na hajzlu z vykulenyma ocima a mate dost Smluv si s ni prosim te pekne kafe a pak sem hod fotky viz. popsano vyse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Irenka nekouří, teda alespoň nekouřila a myslím že jí to i vadilo, takže nekuřačka EDIT:cigaret Editováno: 24. Duben 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ty co nekourej nemaj sanci a cigaro mi domu nesmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tak zase něco doplníme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tome: manželka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Na poslední photo, tam vypadá božsky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Romane, manželka ne. a když viděla jak s ní komunikuju po Facebooku, tak pěkně držkovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) Kolegyně z práce: Editováno: 25. Duben 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 tak už to vypadá, že se asi s Irenkou sejdem někde Už se těší V pondělí jede do Amsterodamu, ale ve čtvrtek se vrací a bude v Praze. Kua, jsme se neviděli takovejch 12-14 roků přibližně. Se těším jak malej Jarda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Kolegyně z práce: na můj vkus jsou drobet oplácané, Luďo, poraď jim ať pár kileček shodí dolů. To se asi dost flákaj, když jsou to vojandy. To je musíte trocha prohánět ať zhubnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tome: po třech pivech je každá krasavice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) Tak já až po šesti. Sorry za OT. Editováno: 25. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) kámoš kdysi na VŠ vošukal nějakou na klubu po zavíračce na kulečníkovým stole, samozřejmě nalitej. Druhej den odpoledne se na něj nalepila nějaká "obluda" a pochopil, že nebyla tak hezká jako když byl nalitej Se pak chudák klepal strachy, aby z toho ještě něco nebylo, protože samozřejmě ochrana 0. Jestli se vám Irenka líbí, tak bych mohl třeba nějaké fotečky přidat. Editováno: 25. Duben 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.