Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pěkná bída tady pánové lol

Bauráku,jen to promaž.Je tu spousta keců a málo fotek a komentáře by se měli všici zdržet.

• 2 týdny později...

Jeden špatný pohyb a hned byla fotečka...sice z mobilu ale aspon něco ne?

post-6947-1239740111_thumb.jpg

a že neuhádnu kdo to je? lol

romane, voe, prosim te, nemohl by jsi nekdy prijet do Prahy do Pruhonic treba, ze bychom spolu zasli do Hyperovi, vubec by mi nevadilo se kouknout na nejakou nezasitou osobne ;)

TomasB: vsadím boty zn.Nike že neuhodneš a tu pani neznáš :p

Davon: tak třeba něco vymyslíme...znáš to...každá prdel něco stoji :prc:

a japak se vám líbí tato moje spolužačka a kamarádka? kol5

Leta jsme se neviděli, ale objevil jsem ji na netu :) Mám na ni pěkné vzpomínky ;) Pravda, zub času pracuje, ale takový je život. Nicméně stále kočka. Asi před měsícem jsem s ní povídal po telefonu, tak to bylo taky po těch mnoha letech fajn.

No ted jeste dat neumelecke foto ne z ruky profi fotografa ;) Jinak ale urcite krasna zenska.

A pokud mozno co nejmene textilu ;)

Třeba i takové foto a vzpomínky na ni TomasB má... ;)lol

a japak se vám líbí tato moje spolužačka a kamarádka? kol5

Leta jsme se neviděli, ale objevil jsem ji na netu :) Mám na ni pěkné vzpomínky ;) Pravda, zub času pracuje, ale takový je život. Nicméně stále kočka. Asi před měsícem jsem s ní povídal po telefonu, tak to bylo taky po těch mnoha letech fajn.

Porad moc hezka zenska v letech... ;)

když kouknete na ty fotky z průmky, tak na té poslední ze čtvrťku stojí nademnou ;) Řekl bych, že nejvíce zkrásněla právě po matuře a asi tak necelý rok po matuře se taky datujou ty hezký vzpomínky. :) Na prumce s ní randil jeden už mrtvý spolužák, který založil a vlastnil firmu Havel, ostraváci budou asi znát. Zabil se při nehodě. Asi půl roku předtím jsme spolu kecali na menším srazu, tak říkal, že už si hledá nástupce a bude si jen užívat. Tak nějak k tomu nedošlo...

Irenka ale často jezí do Prahy, tak si s ní někdy musím smluvit kafe. ;)

Predstavte si ji rano jak se sape po cigaru a tlaci na hajzlu z vykulenyma ocima a mate dost :D

Smluv si s ni prosim te pekne kafe a pak sem hod fotky viz. popsano vyse :D

Irenka nekouří, teda alespoň nekouřila a myslím že jí to i vadilo, takže nekuřačka

EDIT:cigaret

Upraveno od TomasB

ty co nekourej nemaj sanci :) a cigaro mi domu nesmi :)

tak zase něco doplníme :)

Tome: manželka? :help:

Na poslední photo, tam vypadá božsky... kol5

Romane, manželka ne. a když viděla jak s ní komunikuju po Facebooku, tak pěkně držkovala :smich:

Kolegyně z práce:

post-5139-1240690049_thumb.jpg

post-5139-1240690342_thumb.jpg

Upraveno od Luďa

tak už to vypadá, že se asi s Irenkou sejdem někde :D:w00t1: Už se těší :) V pondělí jede do Amsterodamu, ale ve čtvrtek se vrací a bude v Praze. Kua, jsme se neviděli takovejch 12-14 roků přibližně. Se těším jak malej Jarda.

Kolegyně z práce:

na můj vkus jsou drobet oplácané, Luďo, poraď jim ať pár kileček shodí dolů. To se asi dost flákaj, když jsou to vojandy. To je musíte trocha prohánět ať zhubnou. lol

Tome: po třech pivech je každá krasavice...

Tak já až po šesti. :smich:

Sorry za OT. kol119

Upraveno od Rosťa19

kámoš kdysi na VŠ vošukal nějakou na klubu po zavíračce na kulečníkovým stole, samozřejmě nalitej. Druhej den odpoledne se na něj nalepila nějaká "obluda" a pochopil, že nebyla tak hezká jako když byl nalitej :smich::smich::smich: Se pak chudák klepal strachy, aby z toho ještě něco nebylo, protože samozřejmě ochrana 0.

Jestli se vám Irenka líbí, tak bych mohl třeba nějaké fotečky přidat. ;)

Upraveno od TomasB

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.