Milh@us Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) Ahoj, je možné zjistit podle čísla výrobku, zda obsahuje maxidot či ne? Více obrázky No a jak na to koukám, tak jsou ty budíky nějaký jiný. Červená zóna na otáčkoměru je už od 4500tis otáček/min, a max rychlost je 240km/h, co už mě je 200km/h. a červená zona od 6tis ot/min.Nevíte někdo co je to zač? Editováno: 18. leden 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 sak ich otvor a uvidis. maxidot je display a ak nie je maxidot tak su v strede iba ledky. je to vidiet aj zozadu ked das dole len zadny kryt maxidotove maju pasovy vodic cez vrchnu stranu budikov ide z predu do zadu. nemaxidotove nemaju, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) no a jedny jsou benzínový a druhý na TDI,proto ten rozdíl na otáčkoměru. Ty co držíš jsou diesel a podle mě to vypadá i že bez maxidotu. Editováno: 18. leden 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 neni sú, je to vidieť. sú asi dieselové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 (editace) podle toho co jsem študoval a na základě diskuze s Najmisem si troufám říct, že jsou to budíky s maxidotem pro 1,4 16v ...protože jsem se ho nedávno na to ptal..že chci do 240km..pokud je to pro HTP nebo MPI tak jsou do 200km a pokud jsou do nafty nebo RS tak jsou budíky bílý a nemají hranatý čísla P.S: mám pravdu nebo mě někdo opraví?? Editováno: 19. leden 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 (editace) Na fotkách je přístroj bez maxidotu (s MFA - pal počítačem, ambiente - bez kontrolky otevřených dveří) motorizace nafta TDi. A byl už použitý, chybí štítek s PIN... Kombíky s maxidotem mají tvar posledního trojčíslí 84x. Editováno: 19. leden 2009, autor: norton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 vidiš to...tak zas nejsem takovej expert... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tu je jeho rodný list: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 chlapci, děkuji a prosím A/M o lock a odstranění. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.