zabiak Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Pokud se ti to podaří sundat nějako solidně tak kvalitní oboustranou lepící páskou zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Pokud se ti to podaří sundat nějako solidně tak kvalitní oboustranou lepící páskou zpět. To by som chcel vidiet to solidne sundavai a oboustranni pasku,i ked idu tazko z auta alebo pri predpoklade ze pouzije fen coz je : popraskaju a oboustranna paska asi tazko neaka vydzi vodu,teplp,mraz,prach,mozno ak origo ako sa montuje uz na pred pripravenych listach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 sežen si někoho kdo ti to nastříka a nedávej to do škodovky zaplatíš hodně. Já to měl asi za 800 nastříkane. Boční nahřej fenem a strhni. Zbytek lepidla na autě mi kamoš sundaval gumovým kolečkem které měl na vrtačce. Nevím co to bylo ale používají to na nějake takové blbosti. Vonělo to po vanilce lepší než se stím srat. Ve škodovce jsem koupil boční lišty nové (800Kč) je nanich lepidlo nechal nastříkat a nalepil na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Já je mám nalepený lepidlem na okna holt už to nikdo nesundá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Jo kluci díky za rady, s tím štříkáním v tom origo servise jsem se špatně vyjádřil .Bude to tam ale po známosti a po práci jako vždy takže cena ude opět oki)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 dopuručuji do barvy, vypadá to o hodně líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 No a co ty kliky? Na ty už barva nezbyla?. Pokud bys potřeboval mám doma navíc můžeš si je dopředu nalakovat a potom přehodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ty fotky patří určo obráceně,na první má v barvě na duhej ne! můj názor je koupit nový lišty!starý nepůjdou tak dobře odmastit a bude to dělat bordel. by mně zajímalo jak to řeší na kombi.tam se ta zadní musí hned odřít ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ani moc ne. Mám to rok a zatím docela v pohodě. A to vozím psy kteří se o tu hranu často odráží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 přesně tak, kliky a zrcátka jsou v laku, jen jsem na té fotce nestihl nalepit ještě lišty. jinak vše bez problému, nikde se nic neloupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Taky se na tohle chystám... hlavně mě zajímají kliky dveří... musí se sundat dolů při stříkání, nebo jste to čváchali na voze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Sakra chlapi buďte trochu lidi. Pokud chceš aby to trochu vypadalo tak to přece nemůžeš stříkat na autě ani kliky ani lišty. Pokud víš jak na to a tady na foru je to dobře popsané tak snadno demontuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Pepa: Mě jde o to, že mám dveře komplet vytlumené a samozřejmě se mi nechce celé tlumení rvát ven :-( není to nejlevnější záležitost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 To si nedokážu představit jak to chceš stříkat to bude prasárna jak svině. Radši se na to vykašli. Jak to oblepíš, aby to bylo přesně? Tlumení nemusíš rozebrat celé stačí tam udělat díru a tu pak zalepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Pepa: Mě jde o to, že mám dveře komplet vytlumené a samozřejmě se mi nechce celé tlumení rvát ven :-( není to nejlevnější záležitost... Pro vyndání a nasazení kliky není třeba sundávat ani tapec ani tlumení. Pohledej tady na foru jak na to. Už to sem nebudu znovu dávat. Je to jednoduché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Pro vyndání a nasazení kliky není třeba sundávat ani tapec ani tlumení. Pohledej tady na foru jak na to. Už to sem nebudu znovu dávat. Je to jednoduché Tak to je perfektní!!! Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 přesně tak, jde to bez sudání tapeců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 načo by mal kupovat nove lbocne lysty? ved to ide original v poho dole chce to len trpezlivost a žiletku.... ja to tak mam spravené uz niaky ten rok a pohoda. nalepené obojstrannou paskou a drzia tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 hlavně kvůli mastnotám které sou na palsty matlány hlavně ty s vysokým obsahem 99% silikonem,to je pak radost to lakovat a brousit a lakovat a brousit a......... jak čů.....k pořád dokola mám zkušenost neboj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 vse v autorizovanem servise Škoda a je to hodne dobre nalakovano ale urcite to neni vsude stejna kvalita tak tezko radit. pri lakovani bocnich list, jsem to udelal tak, ze jsem si koupil novou sadu list za cca. 750,- tu si nechal nalakovat a pak jsem sundal stare a nalepil nove, ktere maji lepidlo a drzi naprosto bez problemu uz asi 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreme4u Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Zdravím vidím, že originál lišty ty širší 5cm na FII stojí cca 800 Kč. Mohl by někdo popsat jak vypadá ta oboustranná lepící páska (je to nějaká "měchovka" po celé délce lišty?) nebo třeba poslat foto? A jakým postupem ty lišty nalepit na dveře (umytí, odmaštění čím, apod.). A co třeba nějaká levnější varianta-druhovýroba? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 na tomhle neušetříš na originálech je stejně nejspíš oboustranná lepicí páska od firmy 3M protože ta je dělá stejně nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 ..ja som si to robil doma v garáži a absolútna spokojnosť si myslím...roboty jak na kostoli ,ale stalo to zato si myslím, listy držia jak prikované :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 (editace) este tu nejake fotky :-) Editováno: 19. Únor 2010, autor: ozzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 ...chlape ja som absolútny amatér v lakovaní no zohnal som si kompresor ,kupil na plasty zakladku ,vrchnú farbu, a este isla pod zakladku este jedna vrstva farby? rozpustadla?... ,ale to uz neviem aky to ma nazov Ahojte, chystám se nechat nastříkat přední, zadní a boční lišty do stříbrné barvy. Pokud to nechám nastříkat normálně v autoriovaném servise nebude problém třeba sloupáním apod? jaké s tím máte zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.