johnxx Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Dneska jsme chtel vycistit skrtici klapku, ale problem je ten, ze jsem povolil 3 srouby a ten 4ty me nesel a navic jsem mu znicil ten 6ti hran, takze ted nevim jak ho povolit, je tam blby pristup, poradte prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 buď teda skúsiš klasickým šrobovákom, ktorý sa ti zmestí a ak budeš mať to šťastie aj sa zachytí aspoň o dve hrany, alebo si zober o mm širší (klasický)šrobovák ako diera a naklep ho tam nasilu, ale jemne, tak aby si bol schopný s ním otáčať (Ja to takto robím bežne a funguje to.) A nezabudni si zohnať nový šrób. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 v téhle situaci to řeším o něco větším torxem nejlépe gola ořech (kvalitněší materiál) naklepat ho co tam jde a nebo pomocí svářečky CO2 přiložit vetší matku a vyvařit díru až na imbus nechat vychladnout a povolit(tím to způsobem lze povolit i šroby zalomené zároveň z dílem který rozebíráme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Dostal jsem i jinde typ na torx, takze asi to bude idealni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 S tím vařením a natloukáním pomalu. Sací potrubí je plastové, tak ať ti nerupne. Chtějí za něj tuším 9500Kč. Drahá sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 sací potrubí jsem musel měnit a sehnal jsem ho za 500,-, ale ta práce to dostat na to správné místo.. je to druho výroba čili ten otvor na tom sacím potrubí co se týká průměru Ø je o něco menší tak jsem to nožíkem musel trochu toho plastu sejmout.. a pak jsem trubku musel nahřát a roztáhnout, ale povedlo se mi to tam dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.