Radas1 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 U Fabie 2002(nemá el. okna ani el. stahovačky)je v háji dveřní zámek u řidiče nejde s ním otevřít byl jsem se ptát v servise a řekli mi,že je to v plastu a je to vychozené nebo to prasklo a výměna 2000!!to je ale případ třeba zámku s centrálem to bych bral,ale tam není to se mi nějak nezdá dá se to nějak doma opravit nebo čím by to mohlo být děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 aky je rozdiel medzi elektrickymi oknami a elektrickymi stahovackami? ale k tvojej otazke, nie je to nerealna suma. idealne vymontovat klucku a vlozku zamku a skontrolovat, navod mas v instalacnych manualoch a ak je to nie vo vlozke zamku ale v zamku tak vymontuj zamok, popripade popozeraj nejake vrakoviska v tvojom okoli alebo sa popozeraj v bazare. ale cena za zamok v skodovke je 2000 este mala. asi je to bez centralu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 omlovám se blbě jsem to napsal(el.central a el.stahovačky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Nedávno jsem měnil zámek u spolujezdce (centrál na klíč) - samotný zámek stál 535,- a výměnu jsem dělal s mechanikem doma (na rozebírání věcí v interiéru jsem levej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 535,- za zámek? to je ale z vrakárny ne, nový stojí přes 4000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 resp. vložka zámku (v kroužku). Asi jsem se špatně vyjádřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Vyskladali ti ju podla starého klúča alebo máš 2 klúče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 podle kódu (ten plastový štítek) a VIN vyskladnili novou, takže klíč mam jeden (naštěstí). Jsem druhý majitel a nebyla 100% jistota, zda jsou zámky původní. Ale v dokladech k autu o ničem nebyla zmínka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 OK, tak som to myslel na starý klúč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.