Drewie Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 No, co vím, tak v originál F1 krytech je mám pouze já Kabely vedou dva do levých dveří a dva do pravých, prostě se na vhodném místě naletuje "odbočka" třeba u A-sloupku. Jak se přidělává O2 vnitřní zrcátko do F1, když má dešták, tudíž jinou patici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Kluci, nějakej fígl jak, nebo čím sundat přední rámeček ze zrcátka ? Místo pro napojení kabelu od zpátečky někdo podrobněji zná ? Kde hledat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Ono se to zrcátko musí taknějak rozebírat celé. Sundat sklo, vyšroubovat dva spodní šoubky, tím se to celé trochu uvolní a pak to drží západkami za kostru zrcátka, na které je motor. Po té co sundáš sklo to už uvidíš. Připomíná to trochu ježka v kleci Normálně u BSG pozice XP1/2. Pin ve Fabii má stejnou funkci jako ten ve schématech u Superbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 No, co vím, tak v originál F1 krytech je mám pouze já Kabely vedou dva do levých dveří a dva do pravých, prostě se na vhodném místě naletuje "odbočka" třeba u A-sloupku. Jak se přidělává O2 vnitřní zrcátko do F1, když má dešták, tudíž jinou patici? Takže prostě z jednoho vývodu na kabel vyvedu na každou stranu kabel a z druhého taky na každou stranu?Takže budu mít 2 káble z jednoho jakoby.Je to tak?Je jedno jak je to s polarizací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 no co jsem koukal tak je jeden vývod + a druhý - ale někdo tu psal, že na tom nezáleží. Pokud bys to chtěl dodržet musel bys mít schémata z O2. Přesně tak, mě až ke svorkovnicím v A-sloupku vedou dva kabely, u té svorkovnice jsem napájel kablík, který jde do svorkovnice a ten původní pokračuje na druhou stranu, do druhých dveří. Nehledej v tom žádnou vědu. Teoreticky jde mít zatmamovací pouze jedno. Tak to dokonce měly některé O2 po FL. Mimochodem, nevím kolik jsi už toho do auta namontoval, ale věci u střechy se nejlépe tahají za krytem A-sloupku u spolujezdce. Na řidičově straně snad ani nic z výroby není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Dobře.Takže prostě kabel na pozici 4 musím natáhnou do prava i do leva a kabel z pozice 5 také L a R.A mělo by to fungovat?Sry já jsem strašně zabržděnej poslední dobou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 jo přesně tak, jen je nemusíš rozdvojovat hned u zrcátka, ale stačí až tam, kde se to rozchází. Ušetříš tím možná i 3m kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Oukej.Díky moc Počítám že do konce týdne si připravím kabeláž a jen čekám na podložky pro neorig. zrcátka abych předělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Něco jsem objevil i s čísly dílů je tam i spodní krytka mezi sklo a kabel. http://www.steinietrabi-skoda-fabia.de/galerie306834.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 njn, jenže to číslo dílu na té černé krytce je číslo celého zrcátka, barevný index Y20 je ta světlá barva co je v F1 třeba na A sloupku, bohužel tento plastík se nedá objednat zvlášť, je součástí zrcátka. Taky tu mám jedno volné zrcátko bez tohoto plastu, musí se holt při zástavbě víc improvizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Aha, díky za osvětu Krytku z něčeho vyrobím nebo tam dám fólii a bude Barva tedy 9B9 místo Y20... Jinak ještě řeším samolepku z perforované folie za zrcátko, aby mi tam neprosvítalo slunce jako to maj např. OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 no jo, jenže sharan, nebo alhambra měly ty zrcátka světlé, tmavé hledej v audi: 4B0857511C Ale tam bude problém v krytce, kderá bude dostatečně dlouhá... Hm, já mám tmavý pruh a slunce je OK, u RS ho taky máš, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Jsem byl dnes ve VW tak jsem objednal tu krytku tam,zitra jim dorazi tak uvidime. Objednal jsem cernou... A tonovany pruh mam ale stejne je to neprijemne kdyz je slunce nizko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 pak poreferuj, já bral pro jistotu z alhambry/sharana, protože tam jsem věděl, že je dostatečně dlouhá, ale já mám zrcátko světlé. Nebo už mají i černé? Ostatní VW měly zrcátka z dešťovým senzorem a tam bylo jiné to kabelové vedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Tak je to Sharan a barva 9B9 - černá Teď ještě dořešit krytku na sklo a hurá do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Tak zase kousek pokrok... Nalepena folie za zrcátko, o víkendu jdu na kabeláž a zprovoznění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ať se daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Páni prosím o radu. Na me o2 mam asi taky stmivaci zrcátko,má na sobě číslo i vypinac,ale nefunguje,protože není zapojene. Kryt má otvory pro kabel a v drzaku je vidět konektor. Chtěl bych ho tedy zapojit,předem ho zkusím mimo auto. Nejsem elektrikář,na jakém ponu je plus a kde minus,zapojim ho jen takhle bez zpátečky,v případě potřeby pro zrušení funkčnosti použiju vypinac co je zespodu na těle zrcadla. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 A proč se nezeptáš v tom stejném tématu, ale u OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Tady je evidentně více zkušeností,neptám se jak to má Octavia,ptám se na zrcadlo a ty se tu resi různé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Tak napiš alespoň jakou tam máš svorkovnici/e (počet pinů), ať se máme od čeho odpíchnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Je no diky,tak ja to zjistím zítra,to mi nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Můj finální stav :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Krásný, ještě by mě zajímala ta tvá folie. Kde se to dá sehnat? Mám stmívací s deštákem a to je taky něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Zdravím páni, môžte mi prosím poradiť, ako rozoberiem zrkadlo- predný rámik zrkadla od zadného krytu zrkadla? Len vylúpnuť? A čím? aby som náhodou nezlomil sklo zrkadla. Zrkadlo mám z AUDI A3 a chcem predný rámik zrkadla nastriekať na bledo šedo.. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.