brhel Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Nekamenovat, prosím. Ale mám v autě starší baterii, přesněji originál starý 7 let (ano, vyměnit) a týden dva nebudu moci jezdit s autem, neb budu pryč. A tak se obavam, že by se na mrazu mohla baterka vybít. Takže bych ji rád vyndal z auta. Ale když ji vyndám, odemknu / zamknu pak auto, když mám centrál (bez dálkového ovládání)? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Asi tak: 1 Odemknout auto 2. otevřít haupnu 3. zamknout auto 4. postupovat dle návodu demontáž akumulátoru 5. zavřít haupnu 6. odnést aku do příznivějších podmínek T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 A co kdyby byl v autě alarm a navíc s hlídáním kapoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) tak ho jako bod 1. vypne Editováno: 29. leden 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 A jak se vypne celý alarm? Popř. hlídání kapoty, nevím co z toho jsi myslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 mischicka dobra poznamka. ja som tiez raz z nepozornosti neprivrel poriadne kapotu. v meste na parkovisku zamknem auto spravim 10 krokov auto huka. mi chvilu trvalo kym som si vsimol ze kapota je hore trochu. to som vtedy este nevedel ze mam snimac alarmu aj na kapote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhel Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Asi tak:1 Odemknout auto 2. otevřít haupnu 3. zamknout auto 4. postupovat dle návodu demontáž akumulátoru 5. zavřít haupnu 6. odnést aku do příznivějších podmínek T. dik. a když tam nebudu mít tu baterku, jak pak otevřu haupnu, když se otevírá zevnitř od řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Odemkneš dveře řidiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Kde mi uniklo to ze nemas zamky? Otocit klickem v zamku a zamknout nejde? Ja jsem svuj dotaz dal uz do vlakna magicar, zkusim jeste zde, abych dostal odpoved.. Kdzy vypnu Magica do spankoveho rezimu, bude mit odber z baterie? Jde o to, ze tak cca 7 dni nepojedu z duvodu pobytu v nemocnici a nechci to vybit. Stoji mi to sice vevnitr, ale i tak tam je cca 8 st. C.. Dijky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 dik. a když tam nebudu mít tu baterku, jak pak otevřu haupnu, když se otevírá zevnitř od řidiče? Nahoře píšeš centrál bez DO, tak předpokládám odemykáš klíšem nějaké dveře. Ty půjdou odemknout klíčem i bez baterie ..... a pak i haupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Kde mi uniklo to ze nemas zamky? Otocit klickem v zamku a zamknout nejde? Ja jsem svuj dotaz dal uz do vlakna magicar, zkusim jeste zde, abych dostal odpoved.. Kdzy vypnu Magica do spankoveho rezimu, bude mit odber z baterie? Jde o to, ze tak cca 7 dni nepojedu z duvodu pobytu v nemocnici a nechci to vybit. Stoji mi to sice vevnitr, ale i tak tam je cca 8 st. C.. Dijky Urcite sa ti nevybije baterka ked MAGICA aj nedas do spankoveho rezimu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhel Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 (editace) Nový dotaz: Mám v autě již novou baterku, přeci jen po 7 letech to chtělo změnu. S autem ale jezdím jen o víkendu (stará Fabia, TDI). A řeším dilema: Vydrží tento týden (venkovní teploty -5 až - 10 C) baterie v autě od neděle do soboty nabitá, nebo ji vyndat a dát do domu do komory? Děkuji, dříve jsem měl garáž, teď ji nemám. Editováno: 5. leden 2010, autor: brhel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaki Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Dle mého soudu by měla bezproblému vydržet i déle. Naopak odpojení baterie tě připraví o výhody alarmu a asi smázne palubní počítač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 TO nemáš někoho se startovacíma kabelama? Kdyby něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Nový dotaz:Mám v autě již novou baterku, přeci jen po 7 letech to chtělo změnu. S autem ale jezdím jen o víkendu (stará Fabia, TDI). A řeším dilema: Vydrží tento týden (venkovní teploty -5 až - 10 C) baterie v autě od neděle do soboty nabitá, nebo ji vyndat a dát do domu do komory? Děkuji, dříve jsem měl garáž, teď ji nemám. V pohode to vydrzi nic nemusis vyberat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhel Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 TO nemáš někoho se startovacíma kabelama? Kdyby něco.Když se přestěhuješ na sídliště, tak tam nikoho bohužel neznáš. A příbuzný s autem bydlej na druhym konci Prahy.V pohode to vydrzi nic nemusis vyberat. Dle mého soudu by měla bezproblému vydržet i déle. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 auto odemkneš mechanicky klíčem od řidiče...otevřou se ti jenom řidičovi dveře...zbytek nepujde, protože bude vymontovana baterka...to je kua dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flowtec Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 (editace) Zdravím pánové, též mě prosím nekamenujte, ale jak vyndám baterku, aniž by houkal alarm? Nějak se musí odpojit hádám. Navíc má svůj záložní zdroj. Vyndat baterku při odemčenym autě (a deaktivovanym alarmu) neni uplně nejlepší nápad, neb pak můžu zamknout jen dveře řidiče :-) Někdo nápad? Díky :-) Dobrá, zapojil jsem mozek a jednoho kolegu a auto jde zamknout i zamačkáním čudlíků ve dveřích. Jen kufr zůstal odemčenej (protože tam je špatná vložka zámku). Nicméně by to asi mělo jít zamknutím zevnitř (tudíž bez alarmu), tzn. celý auto zamčený i s kufrem no a druhej odpojí baterku a odemkne mě :-) Editováno: 3. leden 2011, autor: Flowtec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.