bobocop Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ahoj, neviem kde mám problém s autom, ohľadom kolísania otáčok, už som rozhodnutý kúpiť aj novú škrtiacu klapku. NAšiel som na nete podľa čísla pôvodnej škrtiacej klapky túto : KLAPKA SKRT.FEL/OCT.1,6/55 CN 030133064D/CN / 030133064F. - Cena 99,50€. Viem, že originál je originál a ten pôjde na 100%, ale zaujímalo by ma, či má niekto skúsenosti s takouto klapkou, či mu riadne funguje a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ahoj, neviem kde mám problém s autom, ohľadom kolísania otáčok, už som rozhodnutý kúpiť aj novú škrtiacu klapku. NAšiel som na nete podľa čísla pôvodnej škrtiacej klapky túto :KLAPKA SKRT.FEL/OCT.1,6/55 CN 030133064D/CN / 030133064F. - Cena 99,50€. Viem, že originál je originál a ten pôjde na 100%, ale zaujímalo by ma, či má niekto skúsenosti s takouto klapkou, či mu riadne funguje a podobne. podľa mňa Čína je Čína , možno pôjde a možno nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 to mi je jasné... ale prosím subjektívne odpovede a skúsenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 S klapkou teda nevím, ale když jsem byl kupovat zapalovací trafo, tak mi prodavač nabízel i čínské za cca 750Kč...já mu řekl, že to nechci ani náhodou...tak přidal dovětek, že dělám dobře, protože ti co si je koupili na ně jezdili vždycky zhruba jeden týden. Vzhledem k tomu , že klapka je ještě komplikovanější zařízení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak keď to vie, načo to predáva.. veď mu to ajtak vyreklamujú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No on to neprodává...běžně. Však to trafo od Beru měl v poličce a jen mi je podal a to čínský by mi objednal, kdybych na něm trval. Ale já raději Made in Germany než Made in China Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 ... Našiel som na nete podľa čísla pôvodnej škrtiacej klapky túto :KLAPKA SKRT.FEL/OCT.1,6/55 CN 030133064D/CN / 030133064F. - Cena 99,50€. Niekto tu pisal, ze minimalne 30% klapiek nejde od novoty a zvysok reklamuje rychlo (tusim do pol roka)... Mam dojem, ze to bol ktosi z "predajcov" (www.skoda-dily.cz, alebo www.cc-autodily.cz). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Já dával na jednu loni v lednu klapku Wika z AutoKelly a zatím funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Montoval jsem tři ks, protože si je klienti donesli a všechny do roku padly. Na tomhle nešetři, regulační prvky dávám vždy origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Já nešetřím, ale pán si jí donesl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Je to nesmysl a dvojí práce... Dej origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to Tomas.cz : to nebylo na tebe, já to psal k prvnímu příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.