vittorio Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jj, došla...a napíšu to klidně i sem - Já si prostě myslím, že varování je pro někoho, kde dělá ÚMYSLNĚ bordel a né aby to měl seriózní člen jen kvůli tomu, že má jinej styl než někdo z A/M...já to říkal už kdysi u ostatních členů, nechápu, že má spoustu původních členů, kteří to tady celý táhnou varování JA NEVIM CO BLBNETE PROSTE TAPETA JAK PRASE A SEST CITACI ZA SEBOU - DE O PRINCIP NAUCIT LENY DELAT VICENASOBNOU CITACI TENHLE CLEN JE TADY OD UNORA A VIDITELNE ASI NECETL PRAVIDLA A NEDOCVAKLO MU TO - ZA TO JE VAROVANI - OD TOHO HO TADY MAME SNAD NE ABY SE TIM UPOZORNILO NA CHYBU TAK CO SE PORAD ROZCILUJETE??? OPRAVDU UZ NAS VSECHNY UNAVUJE VAS PORAD POUCOVA A VSECHNY SVY KROKY SEDMDESATKRAT VYSVETLOVAT. TAK TO BERTE ZE KDYZ DELATE KRAVINY MATE VAROVANI - VIDITE HO VY, NIKDO JINEJ A VITE ZE STE UDELAI CHYBU. MATE VAROVANI MISTO SZ TAK CO JE DO HAJE ZA PROBLEM??? NEMUZEME PSAT SZ KAZDYMU KDYZ UDELA PROHRESEK TECKA zase dve stranky o nicem to si priste vyrizujet prosim jinde a ne tady kde i ja sem si chtel precist kdo dojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ad dalsi prispevky - hudba ne a nebude natoz podium plac dostaneme pridelenej, musime to tam zase naskladat protoze to neni obrovsky takze poslouchat ty kteri vam reknou kam mate jet, coz byla posledne moje prace hlavni je aby i ti kdo dorazi v patek dali ty auta nejak normalne abysme pak mohli auta stavet krasne do rad jako vzdycky a veso se vas co nejvic do kempu, at pak zase neposlouhcme ze panovi majiteovi dorazi 4 karavany nemcu a holandanu a ze to mame dat jinam, bohuzel nevim jak moc tohle olin s panem resil ale uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ad dalsi prispevky - hudba ne a nebude natoz podium plac dostaneme pridelenej, musime to tam zase naskladat protoze to neni obrovsky takze poslouchat ty kteri vam reknou kam mate jet, coz byla posledne moje prace hlavni je aby i ti kdo dorazi v patek dali ty auta nejak normalne abysme pak mohli auta stavet krasne do rad jako vzdycky a veso se vas co nejvic do kempu, at pak zase neposlouhcme ze panovi majiteovi dorazi 4 karavany nemcu a holandanu a ze to mame dat jinam, bohuzel nevim jak moc tohle olin s panem resil ale uvidime a uzeme dostat nekde plac u zasuvky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jaroslave furt to tu nerozhlaaasaj kurva ze byla vostuda jo????jo byla a proto me vem hodne semtexu a nealka na skodahome..... piva se ani nedotknu uz me je treti den blbe :smich: :smich: jinak se moc tesim na SH , budu tam poprveeeeee Ale houby byla vostuda símtě, o tom bych musel něco vědět ...naopak, já myslím, že se nám to náramně vydařilo :palec2: ...a neboj, semtex nějakej jistě bude, však nás znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tak ať Vám vyjde počásko já budu bohužel v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 a uzeme dostat nekde plac u zasuvky? no jestli doraite v sobotu rano tak si nepujde moc vybirat...ono elektrika je tam na par mistech ale kde presne to nevim, kazdopadne kdyztak to nejak udelame, hlavne mi kdyztak reknete skaja by na me mel mit cislo a kdyztak je na OC v sekci kontakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no jestli doraite v sobotu rano tak si nepujde moc vybirat...ono elektrika je tam na par mistech ale kde presne to nevim, kazdopadne kdyztak to nejak udelame, hlavne mi kdyztak reknete skaja by na me mel mit cislo a kdyztak je na OC v sekci kontakt dojedeme v patek.. ale jedno me tam rezervuj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) ...jj, brněnská squadra by byla bez šťávy nahraná Editováno: 14. Květen 2009, autor: krozo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak ani letos to nejspíš neklapne......mám noční a děláme celý týden...končím v sobotu v 6h ráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 taky tam nepojedu letos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 minule myslím vydržel do půlnoci pak se kalilo u aut ale to já už si nepamatuju Jenom u jednoho a to další NO COMENT !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 My jedem na 101%.. a konečně ne jako koza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Však jsme se dlouho neviděli, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jiz dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 mam zbaleno a nachystano.. jen ceam na vechna auta aby to mohli dvest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Mi se dnes odpo ukážem jen na otočku a zítra dorazíme na celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 I s Dastym počítám !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ja si tam dneska dovezu octavii a zitra dorazim pak lagunou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ale tou dofám, že nechceš vjet do kempu ! ! ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 za 2 hodky vyrážííím a počasí mě nezastaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Chomutovaci dorazi zitra (v sobotu) dopoledne. Mame zabaleno vse potrebne, dokonce i cedulky jsme si vyrobily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Najmis: to me štve že Tě tam nepotkám ale kdyby to vyšlo tak budu moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak to vypadá, že mi po 2 letech zmokne auto Snad to nebude moc a přes den oschne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 As tak...taky to tak vidim když se podívam z okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky