SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jaroslave, zamysli se nad sebou ...zapomněli ste na košilku na spaní, nejdůležitější věc vezmu si dve kdy by me ji poblil burek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 vezmu si dve kdy by me ji poblil burek On tam bude s Lucinkou, tak pojedena slušňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 v kolik mame dojet aby chom si mohli vybrat plac na zaparkovani a nemuseli se tlacit...... redeji si privstanu nez abych pak byl rozhozenej .....(teda pokud se tam vubec dostanu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 snizek ja myslel ze stejne driv jak ve dve odpoledne nemuzeme vyjet, nevyzvedavas KEGy az ve dve? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 snizek ja myslel ze stejne driv jak ve dve odpoledne nemuzeme vyjet, nevyzvedavas KEGy az ve dve? vsechno se da presunout... hi hi hi hi i prevzeti kegu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Chtel jsem se zeptat bude tam nejaka hudba .. myslim podium a tak......kapela ci neco podobneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 co vím, tak nic takovýho není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a doufam ze ani nikdy nebude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a doufam ze ani nikdy nebude :-) :smich: :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 cau ja pojedu urcite pres kolin chtelo by to vetsi bandu Tak vem Sechyho .. ať mi s těma svejma nadupanejma kárama neujíždíte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny tdi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Tak vem Sechyho .. ať mi s těma svejma nadupanejma kárama neujíždíte.. Sechy nikam nepojede znas ho ne? bude tam na nej moc lidi Editováno: 13. Květen 2009, autor: kenny tdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 technickej dotaz,je v tom kempu možnost koupě třeba piva nebo se jede ze soukromejch zásob? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jasný, koupíš i tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 je tam stánek, sice to tomu pánovi trochu trvá, ale dokonce se tam i najíš - teplé jídlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Díky.A do kolika tak ten pán vydrží čepovat pivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 minule myslím vydržel do půlnoci pak se kalilo u aut ale to já už si nepamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 minule myslím vydržel do půlnoci pak se kalilo u aut ale to já už si nepamatuju u brna se bude kalit az do rana ranicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Sechy nikam nepojede znas ho ne? bude tam na nej moc lidi to je fakt.. Miluna by, ale mohl.Dáme si tam chlebíček,chlebíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 minule myslím vydržel do půlnoci pak se kalilo u aut ale to já už si nepamatuju proč pak?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 u brna se bude kalit az do rana ranicka a vvvvo tom to je máco já ti nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 a vvvvo tom to je máco já ti nevím Velebnosti je to tak .. namou dusi namou dusi ... chlastali tam az do rana...a n avlastni oci jsem videla ty oplzlosti velebnosti .. sodoma gomora sodoma gomora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny tdi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to je fakt.. Miluna by, ale mohl.Dáme si tam chlebíček,chlebíček Ty vole jen blbni to by byla ostuda jak u Skopku v hosticich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jaroslave furt to tu nerozhlaaasaj kurva ze byla vostuda jo???? jo byla a proto me vem hodne semtexu a nealka na skodahome..... piva se ani nedotknu uz me je treti den blbe :smich: :smich: jinak se moc tesim na SH , budu tam poprveeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 je tam stánek, sice to tomu pánovi trochu trvá, ale dokonce se tam i najíš - teplé jídlo Ono kdyby jsi byl co k cemu a dal ruku k dilu, mohl jsi s tim panovi pomoci a mohlo to byt drive, treba by te vzal na brigadu, zkus se na to optat, jeste je cas Nahodou se pan snazil, minule tedy uz dost ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 dakie: neboj krom teplyho jidla budeme mit vsecko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky