Jehla23 Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) Jo tak a je to už v pohodě a s volantem to nic nedělá? Editováno: 9. Květen 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajik88 Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Všechno klepání skončilo. Ale udělej si to co nejdřív. Já s tím jezdil 4tis a vyklepal jsem si závit u brzd a novej mě stál 200.. A měl jsem štěstí, že se mi jich neposralo více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 No to je hezký už takhle to auto jezdí asi 2 roky..předtím se nepřišlo co to dělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajik88 Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 A ono se to doma nedá změřit. Jsem to zkoušel s tím pravítkem a vypadali rovně, až pak mi ten soustružník řekl, že jsou křivý. Ona tam je třeba jen 0,1mm a je jich tam víc a už se to pozná na houpání pedálu a nebo dokonce i na volantu. Já jsem toho soustružníka poznal tak, že jsem byl v servisu a zeptal jsem se, kdo jim to brousí a oni mi ho poradili a pak když jsem tam za ním příjel, tak to byl dávný známý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Tak to byla docela velká a pěkná náhoda taky s tím pojedu někam do servisu, při tom brždění je to docela npříjemný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.