Přejít na obsah

pajik88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli pajik88

  • Narozeniny 27.5.1988

Kontaktní metody

  • ICQ
    238665955

Oznámení pajik88

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem si s tím o víkendu hrál.. A je tam problém s tím, že když auto zamkneš dálkáčem, tak to není to samé, jako když ho zamkneš klíčkem v kufru.. Když ho zamkneš dálkáčem, tak ho ze v nitř otevřeš jen tehdy, pokud Ti naběhne imobilizér a pak zmáčneš otevření na dveřním panelu. Je to zajímavý. Asi nějaký zabezpečení od škodovky.. A pak už to zamknout v kufru šlo.. Jen si s tím člověk musel asi hodinku hrát a prolejzat autem jako blb. No sranda. Hele moc dík za rady. Zatím čuss
  2. Ono se to těžko popisuje.. Já na to o víkendu kouknu. Prohlídnu ten celej mechanizmus a třeba tam bude něco přihnutýho a ulomenýho a bude problém vyřešen. Moc jsi mi pomohl. Děkuji za ochotu a čas.
  3. Kontrolka se mi rozsvítí. A dneska jsem na něj koukal a připadá mi, že když otočím zámkem doleva, tak že vůbec nehne s tím centrálem (nějaký píst). Když s ním pohnu a celý ho zatlačím, tak se mi auto zamkne celé. To má taky dělat? Je škoda, že tam nemáš zámek, aby jsi to taky zkusil. A ten program musím připojit přes VAG, že jo. Tak ten teda doma nemám :-D Jsem z Hradce Králové a často jezdím k Liberci. Asi tu není někdo s VAGem poblíž?
  4. No mám to taky všechno v elektrice..Okénka, zrcátka (nejsou elektricky sklopná), mám DO. Já na to o víkendu kouknu a třeba mám nějakou mechanickou závadu. A nemůže být třeba rozbitý nějaké čidlo v tom zámku? A teď jsem si nechal udělat a naprogramovat nový klíček a po tom programování se mi rozsvítila kontrolka imobilizéru ( žluté autíčko a místo podvozku má klíček) a nezhasne, jako všechny.. Normálně nastartuju s obouma klíčkama. Jedu a furt ta kontrolka svítí. Myslíš, že když ho připojím na WAG, tak tam půjde smazat třeba nějaká chyba, nebo zpráva o změně kódování?
  5. Aha aha. Když mám zamknutý auto DO. A otočim v kufru klíčkem, tak se odemkne, ale mechanicky! A celý centrál i s motorkem v kufru nic nedělá. A když mám auto zamčené Do a kufr odemčený klíčkem. A 2x za sebou otočím klíčkem v kufru do prava, tak mi zamknou motorky celý auto, kromě toho kufru.. Hledám na foru podobný problém,ale zatím beznadějně. Snad mi s tím pomůžeš.
  6. pajik88

    zámek kufru

    Dones ho k zámečníkoj a ten Ti ho opraví. Jinak drží to na 3 šroubech s hvězdičkou. Odpojíš táhlo a 2 konektory. No a pak musíš celej ten zámek s klikou apod. vykroutit ven. Pak uvidíš zámek, jak je na něm taková pružinka, která drží zabezpečovací plíšek. Ten bude zarezlej ale vypáčíš ho. No a pak vytáhneš zámek směrem k sobě, jakoby za klíčkem. Teď jsem to dělal na Octavii s DO.
  7. Ahoj. Já mám něco podobného. Dálkáč mi funguje bez problému. Ale když otevírám kufr klíčkem, tak se mi otevře jen kufr a když zamykám zas klíčkem, tak by se mi zamklo celý auto. Teď jsem ho tam namontoval, byl celej KO, stál mě litra a nefachá to. Jak to funguje vám? Otevřete celý auto a pak jej zase zavřete? A dáte klíček do vodorovný polohy? Já ho do vodorovna nedám, trochu mi chybí. Moc dík za jakoukoli odpověď.
  8. Mám stejný problém.. Šroubuju, šroubuju a furt nejde ven. Upadl mi kus vršku a nevím, jak ji mám vyměnit za novou. Poraďte mi, prosím.
  9. A ono se to doma nedá změřit. Jsem to zkoušel s tím pravítkem a vypadali rovně, až pak mi ten soustružník řekl, že jsou křivý. Ona tam je třeba jen 0,1mm a je jich tam víc a už se to pozná na houpání pedálu a nebo dokonce i na volantu. Já jsem toho soustružníka poznal tak, že jsem byl v servisu a zeptal jsem se, kdo jim to brousí a oni mi ho poradili a pak když jsem tam za ním příjel, tak to byl dávný známý..
  10. Všechno klepání skončilo. Ale udělej si to co nejdřív. Já s tím jezdil 4tis a vyklepal jsem si závit u brzd a novej mě stál 200.. A měl jsem štěstí, že se mi jich neposralo více.
  11. Broušení kotoučů jsem dělal u známého v Jilemnici za 300. Měl to za 1,5 hod hotový.
  12. Tak jsem si nechal ty kotouče zbrousit a byla tam ještě rezerva. Snad mi to nějakou chvilku vydrží.. Je to úplně jiná jízda. Díky za rady.
  13. Tak jsem běhal s pravítkem jak magor a hledal jsem každý milimetr. Nepřipadali mi nějak křivý. A tak jsem je přehodil zleva doprava a asi tak 30km to bylo luxusní a pak se to vykurvilo ještě víc. O víkendu je zbrousím na soustruhu. Jinak čepy a tlumiče jsou dobrý..
  14. Tak to mě mohlo napadnout Zkusím a dám vědět. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...