choseh Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ahoj všichni, chci se zeptat, když hýbám volantem doleva doprava tak mi něco bouchá v servu. Můžete mi prosím poradit?zkoušel jsem to tady hledat, ale asi špatně. Vůbec nevím co mi tam může bouchat. Byl jsem s tím i v servisu, tam jsme to zvedli na zvedák a zkoušeli jsme s tím různě manipulovat,ale jakmile sme silou chytly tyč co vede od kola přes kloubek do serva tak už to nebouchalo. Zkoušeli jsme i trochu přitáhnout nějaký šroub na servu, ale to nepomohlo.Prosím o radu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 axialna tyč riadenia,to je ta tyčka.Je tam asi vybite ulozenie.Zhod manzetu na serve a uvidiš či je tam chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Podle toho co píšeš ( jestli jsem to správně pochopil ) tak máš vymlácený/é kulový/é kloub/y u kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseh Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Podle toho co píšeš ( jestli jsem to správně pochopil ) tak máš vymlácený/é kulový/é kloub/y u kola. kulováý kloub je dobrý, spíš to bude uložení té tyče v servu, protože když přiložím ruku na servo tak mlátí v něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak to chytni za ten kloubek kde končí axiální táhlo a hýbej s tím nahoru a dolů. Hned budeš vědět jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.