Publikováno Únor 5, 200916 r Matre neikdo skusenosti s klepotanim hydrolozka na neutrale? Ked vyradim rychlost a idem po nerovnostiach tak to klepe akoby som do plastovej krabicky dal gulicku a hrkal s tym. V servise mi povedali ze to je normalne a hydrolozko my naplnili mazivom odolnym na tlak. Po case to ale zacalo hrkat znova. Reklamovat to nechcu. Mam znameho s mootorom 1.4MPI a aj 1.6MPI (ale vo VW Polo) a robi im to iste. a nevedia si s tym rady.
Únor 5, 200916 r nevim co je hydrolozisko, ale nemyslis tim proste lozisko na spojce? Pokud ano, tak svuj dotaz prepis do jiz existujiciho vlakna http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=59651, ale pokud jeto vazne ono, tak je to normalni.
Únor 5, 200916 r Autor Nejde o hydroložisko, ale o hydrolôžko, niečo ako silentblok, v ktorom je uložený motor na opačnej strane ako je prevodovka, teda pri remeni. V tom lôžku je tekutina a lôžko pri vyšších teplotách vyvoláva klepotavý zvuk.
Únor 5, 200916 r joo aha lůžko, jako od slova uložení. Tak to jo. Slovensky sem tomu neporozumel. Nicmene nic takoveho u svyho auta nepozoruu, tak ti neporadim.
Únor 5, 200916 r u hatapatky stím zkušenost blbou nemám, ale u fiatu mně to drkotalo na volnoběh a ten silentblok nebyl v ose, tak jsem po kontrole ostatních upravil spodní držák, aby ten hydro byl přesně v ose toho hlavního šroubu.
Únor 5, 200916 r Nechcú uznať reklamáciu? Napíš importérovi a posťažuj sa na ten servis - garantujem ti, že nebudú radi. Na odstránenie tohto problému majú presný postup, rieši sa to doplnením maziva do gumových dorazov...
Únor 6, 200916 r Autor Písal som importérovi aj mazivo mi doplnili, ale hrkoce to stále. Sila toho hrkotania je taká ako keď bliká smerovka
Duben 21, 200916 r také mi to hrkoce. Servis opravil a po 20 Km opět hrkoce. Asi si na to budem muset zvyknout
Únor 2, 201015 r mě to promazávali 2x a dělá to pořád. Naakonec jsme se domluvili na výměně za nějaký inovovaný bez dorazu, tak uvidíme.
Duben 12, 201114 r mě to promazávali 2x a dělá to pořád. Naakonec jsme se domluvili na výměně za nějaký inovovaný bez dorazu, tak uvidíme. a toto hrkotnie je vazne alebo je to len taka chybicka krasy,moze to viest az k vaznemu poskodeniu toho hydrolozka alebo nie...........?????
Červen 10, 201114 r mám to už rok a je to stále stejné. Nemá to cenu reklamovat. už jsem se kvůli tomu nalítal bylo to i ve škodovce a je to stále stejné. Jak by řekli ve škodovce nejedná se o závadu ale zvukový projev:-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.